Kantor Lokal Pasar

Ngeunaan Company

"Profesional & potong kompas, kualitas luhur & alus-harga, inovasi & fashion, silih benefit & silih tumuwuh", salaku konsép wanhe ngeunaan tumuwuhna sarta pangwangunan, warmly Wilujeng sumping didatangan kami sarta ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun ngembangkeun sarta tumuwuh babarengan.

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
  • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
  • sales@wan-he.com
  • 86-574-27872221