100% Poliéster Satin Lawon

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

lawon dijieunna tina 100 poliéster salaku bahan baku, filamén caang atanapi filamén elastis low dina arah radial, filamén elastis dina arah weft na satin ninun interwoven dina tenun jet cai.Biasana lima atawa dalapan satin.Salaku Lungsi nu adopts sutra caang, satin tina lawon pisan lemes, caang jeung menawan.Ieu kasohor lightness na, softness, kanyamanan sarta luster.Alatan gloss alus, drape jeung rasa lemes, éta boga pangaruh sutra imitasi.lawon bisa dyed jeung dicitak.Loba dipaké: utamana dipaké salaku pinding pakean, pinding bagasi, scarves sutra, headscarves sarta motong strips, nu bisa dipaké salaku ribbons na ribbons.Éta henteu ngan ukur tiasa ngadamel piyama kasual sareng baju tidur, tapi ogé lawon idéal pikeun ranjang.Bisa nyieun kasur, bedspreads, jsb.

asf11
asf10

Lebar produk dyeing sareng percetakan parantos 150cm.lebar lianna bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer.

asf14
asf12

Kain Satin biasana hiji sisi lemes pisan sareng gaduh kacaangan anu saé.Struktur kawat sutra pikeun bentuk sumur interweave.Penampilanna sami sareng lima satin sareng dalapan satin, tapi kapadetanna langkung saé tibatan lima satin sareng dalapan satin.Spésifikasi biasana 75 × 100D, 75 × 150D jeung saterusna.Bahan baku: tiasa katun, dicampur, atanapi poliéster, tapi ogé serat kimia murni, nyaéta lawon tina formasi anu béda.Utamana dipaké pikeun sagala jinis pakean awéwé, lawon piyama atawa baju jero.Produk ieu populér, glossiness drape rarasaan téh alus, ngarasa lemes boga pangaruh sutra imitasi.Pamakéan lawon anu lega pisan, henteu ngan ukur tiasa ngadamel calana kasual, baju olahraga, jas, jsb, tapi ogé bahan ranjang.Pakéan dijieunna tina fabrics nyaman jeung populér."Warna elastis BUTYL" lawon didamel tina dacron FDY Daoyuang 50D * DTY75D + spandex 40D salaku bahan baku sareng anyaman satin dina tenun jet.Kusabab Lungsi dijieunna tina sutra Daoyuang, lawon boga pesona sarta nempatan hiji tempat di pasar lawon panganyarna kalawan kaunggulan keur ipis, fléksibel, elastis, nyaman jeung ngagurilap.Poliéster sutra elastis low dipaké salaku bahan baku.Struktur lawon dijieunna tina gandum polos satin, nu interwoven on hawa-jet loom.lawon abu lajeng desized, pre-shrunk na softened.lawon dicirikeun ku luster alus tapi perméabilitas hawa goréng jeung nyerep cai.

Produk Dispaly

未标题-2
未标题-3
未标题-4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221