Tentang Kami

Diadegkeun taun 2005, Ningbo Wanhe Enterprise mangrupikeun perusahaan internasional komprehensif anu ngahijikeun produksi, R&D sareng perdagangan.Dinten ieu kami gaduh 4 perusahaan impor sareng ékspor, 3 pabrik industri sareng 11 cabang luar negeri.Nepi ka ayeuna urang boga 120 staf jualan profésional sarta 400 pagawe di Cina jeung luar negeri, ningbo wanhe prefessional pikeun bisnis ékspor, Dina 2019, volume ékspor geus leuwih ti $ 60 juta urang dollar, sarta tumuwuh ku speed gancang taunan.
Usaha utama Ningbo Wanhe nyaéta jahit asesoris sareng tékstil.Tekstil kalebet lawon baju, lawon koper sareng lawon tékstil bumi.Asesoris jahit kalebet seleting, anyaman, benang, kancing, asesoris koper, asesoris perhiasan, jsb.

pexels-pixabay-327540

Ningbo Wanhe specializes dina produk ékspor asing, kami well-dipikawanoh pikeun "harga alus tur kuantitas badag" na kawentar dina widang ieu.Simkuring gaduh departemén bebas pikeun desain pola na R & D, Simkuring gaduh urang sorangan 3 manufature: Wanhe webbing na accesserials pabrik;pabrik seleting Wanhe; Wanhe renda jeung pabrik tékstil.dina "pantun kalungguhan, adaptasi jeung konsumén jeung nuturkeun pasar", wanhe boga basa kompetisi kuat dina grup kuat sorangan.
"Profesional & potong kompas 、 kualitas luhur & alus-harga, inovasi & fashion, silih benefit & silih tumuwuh", salaku konsép wanhe ngeunaan tumuwuhna sarta pangwangunan, warmly Wilujeng sumping didatangan kami sarta ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun ngamekarkeun jeung tumuwuh babarengan.

Ningbo Wanhe gaduh 18 taun pangalaman ékspor perdagangan asing profésional, sareng gaduh tim penjualan lengkep sareng profésional, tim pameseran, tim dokumén, sareng tim akuntansi.Di Cina, urang tiasa nyayogikeun jasa agén pameseran pasar profésional, pamariksaan, sareng jasa pengiriman.urang boga 1200 sequare méteran show room jeung 5000 sequare méteran gudang, nawarkeun layanan hiji-eureun ka konsumén.Di pasar luar negeri, urang tiasa nyayogikeun palayanan pabean sareng palayanan gudang.Salaku parusahaan grup badag, urang ngajaga gawé babarengan jeung Maersk, MSC jeung pausahaan pengiriman barang lianna, aranjeunna nyadiakeun kami kalawan harga kalapa jeung jangka panjang bebas port lag, sarta kami boga pasatujuan diskon kayaning jasa diskon gudang.

pexels-adem-kurt-9644985
pexels-pixabay-163726

Dina raraga nyadiakeun konsumén jeung jasa leuwih merenah, efisien jeung kalapa, saprak 2014, Ningbo Wanhe geus komitmen pikeun ngawangun platform luar negeri.Ayeuna, kami parantos ngadegkeun 11 cabang sareng agénsi luar negeri di Nigeria, Ghana, Côte d'Ivoire, Brazil, Peru, Colombia, Morroco, Tunisia, kalayan langkung ti 40 gudang panyimpen diri, sareng kapasitas gudang ayeuna ngahontal 200 wadah 40HQ. .
Ningbo wanhe gaduh 3 merek proudction utama, "Wanhe, Malaikat sareng Mahkota", anu ngagaduhan reputasi anu luhur sareng banding ka luar negeri.sarta ogé boga leuwih ti 30 merek didaptarkeun dina sababaraha widang.

DSC_0080

Kami ngagaduhan merek:WANHE, SUNANGEL, MAHKOTA
grup wanhe ngawengku:
Usaha Perdagangan Internasional
Ningbo wanhe industri co., Ltd
Ningbo Wanhe impor & ékspor co., Ltd
NINGBO WANJIE GLOBAL IMPORT&EXPORT CO., LTD
NINGBO JUJI IMPORT & EXPORT CO.,LTD


Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
  • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
  • sales@wan-he.com
  • 86-574-27872221