Tombol orok, kancing plastik pikeun kaos orok, kancing matrial résin pikeun orok

Katerangan pondok:

Tombol warni orok biasana modis sareng nganggo bahan résin ramah lingkungan anu saé pisan.Lolobana aya dua jenis dua liang jeung opat liang.Jeung bentukna bisa dijieun kalawan buleud, Square jeung sagala rupa bungbuahan sarta sato lianna.Tombol-tombol anu saé, warna padet dina ujung buleud, jelas, warni, warna-warni.Tombol anu kuat, permukaan lemes, tahan cai sareng awét, tiasa dihubungkeun nganggo lem, pita, benang, pita, jsb.


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk

whb1

Sabenerna aranjeunna henteu ngan ukur pikeun baju orok sareng ogé pikeun scrapbooking, pembuatan boneka, jahit baju, pembuatan kembang, ngahias vas, hiasan témbok sareng proyék-proyék karajinan sareng jahit anu sanés.

whb2

Ukuran lebar tina 14L dugi ka 44L, ketebalan 2.3mm dugi ka 3.6mm, sareng ogé warna tiasa disaluyukeun.Jeung packing nyaeta 1000pcs per kantong, sarta sababaraha kantong dipak ku cartons waterproof.Urang ogé nyadiakeun sampel saméméh pesenan buku!Sareng biaya sampel gratis.Sampel bisa diliwatan ka anjeun ku DHL, FEDEX, UPS jsb Pikeun moq, urang kudu leuwih 1000 desain di parusahaan urang, urang biasana mibanda loba desain stock unggal bulan, éta pisan fléksibel pikeun kuantitas urutan.
Urang ogé nyadiakeun jenis séjén tombol orok jeung logam, kai, cangkang mutiara jeung tanduk tombol bahan pikeun pilihan Anjeun!

whb3

Ieu tombol logam jeung bahan Beusi atawa kuningan jeung dipaké pikeun baju orok leutik jeung jeans.Kualitas anu nikel-gratis, lead bébas, bisa diumbah.Sareng aya 4 potongan per set.Ukuranna ti 8mm dugi ka 15mm.Jeung packing: 5 kotor per kantong poli, atawa 20 kotor per kantong, 200 kotor per karton.

Ieu tombol kai.Ukuran 15mm, 20mm, 25mm!Éta bisa dijieun kalawan logo konsumén, sarta moq: 100pcs per warna deisgn.Packing ; nurutkeun sarat customer.Pembayaran kami: T/T, D/P, D/A, western union….
Kami ngagaduhan seueur desain anu tiasa dipilih, janten upami anjeun gaduh minat, hubungi waé kami.

whb4

Inpormasi perusahaan

whb5

Nganteurkeun waktos 20-30 dinten saatos deposit dikonfirmasi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221