Pita Natal pikeun hiasan festival

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran

pita Natal

Bahan

Nilon, Poliéster, PP, Kapas

Logo

Disesuaikeun atanapi pola siap kami

Warna

kelir béda sadia

Paké

Garment, Tekstil Imah, Sapatu sareng Kantong

Sampel

Sampel gratis sayogi

port ékspor

Ningbo / Shanghai, Cina

Bungkusan

Unggal roll dina polybag a, kaluar téh karton ékspor, atawa nurutkeun pamundut anjeun.

Rincian produk

Ngaran

pita Natal

Bahan

Nilon, Poliéster, PP, Kapas

Logo

Disesuaikeun atanapi pola siap kami

Warna

kelir béda sadia

Paké

Garment, Tekstil Imah, Sapatu sareng Kantong

Sampel

Sampel gratis sayogi

port ékspor

: Ningbo / Shanghai, Cina

Bungkusan

Packing tiasa customized.We tiasa ngadamel 5yard, 10yard, 25yard, 50yard / roll atawa métode packing séjén nurutkeun pamundut anjeun, Unggal roll dina polybag a, kaluar téh karton ékspor, atawa nurutkeun pamundut anjeun.

waktos sampel:3-5 Dinten Sampel Sampel / 7-10 Dinten Sampel OEM

Aplikasi Produk

hiasan karajinan Natal, busur Natal, bungkusan kado, wreaths Natal, hiasan imah patani, ...

kaunggulan urang

Kualitas sareng Pangiriman.Harga EXW nyata, kualitas terjamin, harga terjamin, jasa terjamin!
Urang bisa nyadiakeun konsumén jeung desain pola profésional, ngaropéa ukuran husus & kelir nurutkeun gaya atawa ukuran produk ditawarkeun ku konsumén sorangan.
Tujuanana kami nyaéta janten produsén pita pita anu panggancangna, panggedéna sareng pangsaéna.

Urang bisa nyadiakeun

jaminan kualitas kalawan laporan test SGS on pamundut
Sertifikasi Oeko-Tex Standar 100
Sampel pondok sareng waktos kalungguhan produksi
jasa profésional
Produk kami ngagaduhan fungsi tahan warna sareng anti UV sareng AZO gratis.
OEM na ODM desain anu tampi.
Urang tulus miharep yén urang bisa cooperate sareng anjeun dina mangsa nu bakal datang!

Pintonan produk

wanh190
wanh191

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221