Pita Emas Metalik Berwarna sareng Pita Logam Perak kalayan harga pabrik pangsaéna

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran

Pita Logam emas sareng Pita Logam pérak kalayan harga pabrik pangsaéna

Bahan

Nilon / Poliéster

Ukuran (lebar)

3mm, 6mm, 10mm, 15mm, 25mm, 38mm, 50mm

Sesuaikeun

Sadia, perlu 1 minggu pikeun sampel

Percetakan logo

Sadia pikeun percetakan tinta, percetakan molotok, percetakan offset, percetakan thermosetting, percetakan plastik teuas, stamping panas

Bungkusan

Normal 100 yards / roll, 12rolls / karton,packing jero tiasaDina busa, inti plastik atanapi kartu kertas, , Lajeng nempatkeun kana polybag atanapi sakumaha pamundut konsumén urang

 

 

Kualitas

Dikadalikeun sacara ketat, sareng bakal dipariksa dua kali ku QC sateuacan pangiriman.

Aplikasi Produk

Bahan bungkusan kado, Hiasan Kawinan, Asesoris Garment, Dekorasi Pesta, busur rambut, jsb

Biaya Sampel

1. Sampel muatan: Numutkeun desain anjeun, waktos Sampling: 2-5days.
2. Sampel ngecas: Free pikeun Sampel aya waktos Sampling: 1day.

Kauntungannana

1. Low MOQ: Ieu bisa minuhan bisnis promosi Anjeun kacida alusna.
2. Good Service: Urang ngubaran klien salaku sobat.
3. Good Quality: Urang boga sistem kadali kualitas ketat.Reputasi alus di pasar.
4. Pangiriman Gancang & Murah: Urang gaduh diskon ageung ti forwarder (Kontrak Panjang).

Saatos Service Penjualan

1.Regularly nyadiakeun desain bébas tur anyar pikeun konsumén urang.
2.Provide sampel bébas pikeun konsumén dumasar kana sampel sabenerna maranéhanana atawa gambar.
3.Provide kamajuan urutan real-time pikeun konsumén.
4. Wanhe mangrupakeun panaséhat profésional pikeun sakabéh konsumén euweuh urusan urang cooperate atanapi henteu.
5.Upami anjeun kedah mésér barang-barang sanés di Cina, urang tiasa ngabagi sumber daya.
Wilujeng sumping panalungtikan anjeun!

Pintonan produk

wanh192
wanh193

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221