Ngaropea Kuningan Metal Prong Ring Snap Button Snap Ring Button pikeun Baju

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Jenis produk:TOMBOL
Bahan:H65 Kuningan
Jenis Tombol:Tombol Snap
Gaya:Pipih
Téhnik:Plating
Fitur:Dibersihkeun garing, Sustainable, Nikel-Free, bisa diumbah
Wangun:Buleud
Hiasan:Sequins
Tempat Asal:Zhejiang, Cina
Ngaran Brand:Tombol Snap
Jumlah modél:W030-1005

ukuran:7.5mm, 8.5mm, 9.5mm, 10mm, 11mm jeung saterusna
warna:kelir plating, kelir cet
Ngaran Produk:tombol snap ring prong logam
MOQ:100 susunan
ngaran merek: WH
Aplikasi:pakean
Pamakéan:Pakéan
kecap konci:tombol snap logam
Tipe:Kancing Baju Garment
ngaran:Tombol jas fancy

Bungkusan & Pangiriman
Ngajual Unit:
Item tunggal
Ukuran Paket Tunggal:
UKURAN 10 X 10 X 10 cm
beurat kotor tunggal:
1.000 kg
Jenis Paket:
20 kotor per kantong, 100 kotor per karton, waterproof pakét ngaropéa Kuningan Metal Prong Ring Snap Button pikeun Baju
Waktos prosés:

Kuantitas (Sét) 1 - 1000 > 1000
Est.Waktos (dinten) 10 Pikeun dirundingkeun

spésifikasi produk

Spésifikasi produk:

Jenis produk:

prong snap tombol / prong snap fastener

Bahan:

kuningan, séng alloy cap atawa stainless steel

Téhnik:

plating, enamel lukisan percetakan atanapi expocy

Fitur:

Eco-Friendly, nikel bébas kalungguhan bébas

warna:

perak, pérak antik, logam gun, kuningan antik, tambaga antik, emas, tambaga, roll plating, hang plating, nikel bébas nikel

Ukuran ring:

7.2mm,8.2mm,9mm,9.2mm,9.5mm,10mm,10.5mm,11mm,12mm,13mm,14mm,15mm,20mm, 21mm

Ukuran cap:

8mm, 9mm, 10mm, 11mm, 11.5mm, 12mm, 12.5mm, 13mm, 14mm, 15mm

Ukuran mutiara:

7.8mm, 9mm, 10mm, 10.5mm, 11mm, 11.5mm, 12mm, 12.5mm, 13mm, 14mm, 15mm

Ukuran dina garis:

12L,14L,15L,16L,18L,20L,22L,24L,32L

Pintonan produk

waduh17
wanh18

fitur produk

* Kualitas bebas timah nikel, lulus Oeko-Tex 100,
* Lulus uji tarik 90Newton
* Boga warna sareng desain anu béda, tiasa ngaropea logo anjeun, ngadamel logo ukiran / ukiran, pangaruhna tiasa dilakukeun dina lukisan enamel, prinitng, atanapi expoxy, jsb.

FAQ

1. Bisa anjeun prode sampel haratis?
Sumuhun sampel nyadiakeun bébas dina tilu poé dikirim kaluar ku DHL, FEDEX atanapi UPS!
2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;
3. Naha anjeun nampi pesenan leutik?
Sumuhun.Simkuring nampi eta.Lamun jumlah urutan kirang ti usd2000, lajeng urang bakal nambahan usd150 salaku
biaya ékspor sareng muatan lokal.
4. Naha anjeun nampi OEM?
Sumuhun pasti!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221