Pabrik pabrik harga low adjustable palastik cord konci stopper warna custom cord konci ngaitkeun palastik stopper

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Jenis produk:Panyumputan
7 poé sampel urutan kalungguhan waktu:Ngarojong
Bahan:palastik
Jenis plastik:POM
Tipe Stopper:Konci Tali
Téhnik:Dicét
Fitur:Nikel-Free, Eco-friendly
ukuran:4mm, 6mm, 8mm, 10mm, DIA6mm, 4mm, 8mm, 10mm
Tempat Asal:Fujian, Cina

Ngaran Brand: WH
Jumlah modél:loba runtuyan
warna:Disaluyukeun
Pamakéan:Ransel, Tas, Garments, sapatu
Logo:Logo Printing ngaropéa
MOQ:100 lembar
Gaya:Gampang dianggo
kualitas:Punjul
kecap konci:stopper, konci ari plastik

Bungkusan & Pangiriman
Ngajual Unit:
Item tunggal
Ukuran Paket Tunggal:
UKURAN 0,79 X 0,59 X 0,08 cm
beurat kotor tunggal:
0,035 kg
Jenis Paket:
PE tas + karton
Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan)

1 - 100

101 - 2000

2001 - 10000

> 10000

Est.Waktos (dinten)

2

3

4

Pikeun dirundingkeun

Ékspor Port: Shanghai, Ningbo

Rincian produk

Ngaran Produk

Pabrik pabrik harga low adjustable palastik cord konci stopper warna custom ari konci palastik stopper

Bahan

POM, Nilon, PP

Warna

Warna ngaropéa sakumaha pamundut anjeun

Sampel Anjog Time

2-3 poé

Sarat pamayaran

T / T, Western Union, L/C

Palabuhan

Ningbo, Shanghai, Shenzhen, Qingdao, jsb

Rincian bungkusan

bungkusan ngaitkeun gumantung kana Jumlah Orde

Utamana nagara ékspor

Di sakuliah dunya

Kamampuhan suplai

10000,000 PCS per bulan

wh4
w5
w6
w7

FAQ

1. Bisa anjeun prode sampel haratis?
Sumuhun sampel nyadiakeun bébas dina tilu poé dikirim kaluar ku DHL, FEDEX atanapi UPS!
2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;
3. Naha anjeun nampi pesenan leutik?
Sumuhun.Simkuring nampi eta.Lamun jumlah urutan kirang ti usd2000, lajeng urang bakal nambahan usd150 salaku
biaya ékspor sareng muatan lokal.
4. Naha anjeun nampi OEM?
Sumuhun pasti!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221