suplai pabrik # 5 Buka-tungtung Plastik dijieun seleting kalawan huntu dinamis

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Jenis produk:seleting
urutan sampel 7 poé:rojongan
Bahan:palastik / résin + nilon
Waktos prosés:dumasar kana sampel lengkep
Fitur:kakuatan tinggi

Jenis seleting:seleting nilon, seleting rengse
Tempat Asal:Jinhua, Cina
Paké:tas, garments, tékstil imah, sapatu, jsb
Model No.: 5#
langkung seueur ukuran sayogi:3#, 5#, 6#, 7#, 8#, 10#

Kamampuhan suplai
Kamampuhan suplai: 50000pcs per poé
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan: 1000pcs/tas, 10bags/ctn
Loading port: Ningbo, Shanghai, Yiwu, Shenzhen, Guangzhou
Waktos prosés:

Kuantitas (Mét) 1 - 200000 > 2000000
Est.Waktos (dinten) 7 Pikeun dirundingkeun

Panjelasan Produk

# 5 Buka-tungtung Plastik dijieun seleting jeung huntu dinamis

Ukuran

#5

Jenis seleting

Buka-tungtung

Seleting slaider

Konci Otomatis, Non Konci, Konci Pin sareng tarikan anu dihias anu sanés

Jenis huntu

huntu umum, huntu dinamis, huntu jagong, huntu ipis, huntu pasagi, huntu segitiga, huntu reforced

Sertipikat

ISO9001

MOQ

2000m

Bungkusan

100pcs / polybag, 50 polybags / ctn

Panjangna

Salaku tungtutan customer urang

Pamakéan

Kantong, Garments, Hometextile, Sapatu, Calana, Sweaters, calana panjang, Jaket, Olahraga maké, Kausal maké, Tenda, Pakéan, Pakéan Anak, Jas, jsb.

seleting palastik ukuran normal boga No.. 3-10, dijieunna tina POM kalawan prosés suntik molding.
Kusabab beurat na hampang, kelir caang, rarasaan touch alus, éta ogé dipaké pikeun jaket, pakean barudak, jas ski, produk koper, jsb seragam, jaket handap, jas ski, bagasi, jsb.
WH seleting palastik boga warna caang, fastness warna alus teuing, nu teu gampang diudar.Huntu boga wangun béda, geulis, sarta fashionable, éta pilihan kahiji tina tren fashion.
huntu seleting plastik WH dijieunna tina bahan PP, kalawan ongkos handap dibandingkeun kalawan résin seleting, utamana dipaké pikeun jaket handap, jaket, overalls, seragam sakola, jsb

Pintonan produk

wanh105
wanh107
wanh104
wanh108

Keunggulan Produk

WH nilon seleting boga kaunggulan dina:
Eco-friendly, dyeing azo-gratis, fastness warna tinggi
Silder bébas kalungguhan, nikel bébas
Pita datar, kandel sareng lemes
huntu kuat
Zipping lancar, gampang dianggo
Bungkusan standar sareng teguh, sareng produkna tiasa dijagi ogé
Pangiriman gancang, kapasitas produksi tinggi sareng kualitas dijamin
Sertipikat Oeko Tex Standar 100 Annex 6 Kelas 1
Gaduh kartu warna 3C sareng 600 warna, sareng katalog seleting WH
Tim layanan profésional kalayan respon gancang

Ukuran seleting

Klasifikasi

Tutup tungtung

Buka tungtung

2 cara nutup tungtung

2 jalan tungtung kabuka

Ranté

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Nyarankeun Aplikasi tina nilon Zippers

 

Mangpaat Utama

Ukuran

3#,4#

5#

7#,8#

10#

Celana jero awéwé, calana panjang sareng rok

 

 

 

Calana, papakéan barudak

 

 

Kaos dada awéwé, maké kasual

 

 

Seragam, jas latihan, jeans

 

 

Topi, sarung, kantong jero koper

 

 

Dompet, koper kaluar tas, sapatu, jaket

 

 

 

Jaket ski, jaket handap

 

 

Jaket kulit, jaket kulit

 

 

Koper

 

 

Kantong bobo

 

 

kémping tenda

 

Sapatu & sapatu

 

 

panutup pakarang

 

 

Kanopi (kapal), tenda gedé

 

 

 

Kanopi jeung tenda dipiguraan

 

 

 

FAQ

1.Could anjeun prode sampel haratis?
Sumuhun sampel nyadiakeun bébas dina tilu poé dikirim kaluar ku DHL, FEDEX atanapi UPS!
2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;
3. Naha anjeun nampi pesenan leutik?
Sumuhun.Simkuring nampi eta.Lamun jumlah urutan kirang ti usd2000, lajeng urang bakal nambahan usd150 salaku
biaya ékspor sareng muatan lokal.
4. Naha anjeun nampi OEM?
Sumuhun pasti!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221