Pasokan pabrik katutupan Tombol pikeun lawon sofa Aluminium Wrap Kancing Kain

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Jenis produk:TOMBOL
7 poé sampel urutan kalungguhan waktu:Ngarojong
Bahan:Aluminium, lawon
Jenis Tombol:Tombol Gabungan, Tombol Gabungan
Gaya:Pipih
Téhnik:Katutupan, katutupan
Fitur:Sustainable
Wangun:Buleud

Hiasan:Sequins
Tempat Asal:Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: WH
Jumlah modél:W025
adjustable:Non Adjustable
unsur:Pantun
Desain:OEM & ODM Narima

Kamampuhan suplai
Kamampuhan suplai
20000BAGS Piece / Potongan per poé
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
karton ékspor jeung kantong gelembung
Ékspor Port: Shanghai, Ningbo

Spésifikasi

Bahan

Aluminium, Beusi

Warna

Warna pérak

Ukuran

#24,#26,#28,#30,#32,#36,#40

Aplikasi

Aksésori Garment, Sofa, Baju, jsb.

Asalna

Zhejiang, Cina

wanh1
wanh2
wanh3

FAQ

1. Bisa anjeun prode sampel haratis?
Sumuhun sampel nyadiakeun bébas dina tilu poé dikirim kaluar ku DHL, FEDEX atanapi UPS!
2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;
3. Naha anjeun nampi pesenan leutik?
Sumuhun.Simkuring nampi eta.Lamun jumlah urutan kirang ti usd2000, lajeng urang bakal nambahan usd150 salaku
biaya ékspor sareng muatan lokal.
4. Naha anjeun nampi OEM?
Sumuhun pasti!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221