Pabrik suplai Desain Overcoat Button Shank Button pikeun Asesoris Busana Awéwé

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Jenis produk:TOMBOL
7 poé sampel urutan kalungguhan waktu:Ngarojong
Bahan:alloy séng
Jenis Tombol:Lain
Téhnik:ngukir
Fitur:Lain
Wangun:Buleud
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand: WH
MOQ:100 lembar

Pamakéan:Garment \ Jeans \ DIY \ Kantong \ Overcoat
warna:Emas, Gun, Warna Antik ... jsb
Bungkusan:Tas Opp
Méterial:alloy séng
Ngaran Produk:Tombol Garment
ukuran:Ukuran ngaropéa
Logo:Nampa Logo ngaropéa
SAMPEL:Gratis
kecap konci:Engraved Kancing Garment

Kamampuhan suplai
300000 Potongan / Potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman

Ukuran

Disaluyukeun

gaya

Garment \ Jeans \ DIY \ Kantong \ Tombol mantel

Bahan

Aloyo, kuningan, Beusi

warna:

sakumaha napel atanapi ngaropea sadaya nu peryogi

Pamakéan

Pakéan, jeans, tas, jsb.

Pangiriman

DHL, FedEx, UPS, TNT, China Post atanapi Laut Pengiriman barang

Sampel

nyadiakeun gratis

Produk Témbongkeun

wanh10
wanh11

FAQ

1. Bisa anjeun prode sampel haratis?
Sumuhun sampel nyadiakeun bébas dina tilu poé dikirim kaluar ku DHL, FEDEX atanapi UPS!
2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;
3. Naha anjeun nampi pesenan leutik?
Sumuhun.Simkuring nampi eta.Lamun jumlah urutan kirang ti usd2000, lajeng urang bakal nambahan usd150 salaku
biaya ékspor sareng muatan lokal.
4. Naha anjeun nampi OEM?
Sumuhun pasti!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221