Pabrik suplai résin kancing baju kerja kancing seragam kancing kaos borongan

Katerangan pondok:

Kancing kaos urang pas kana kalolobaan baju baju, kaos kesang sareng kaos sareng kancing ieu tetep aman.Taya mater gaya atawa ngiuhan kaos anjeun.Jinis opat liang, kaos laser, jinis jamur, tombol cangkang sareng tombol laser.


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Jenis produk:TOMBOL
7 poé sampel urutan kalungguhan waktu:Ngarojong
Bahan:Résin
Jenis Tombol:4-Liang Tombol
Gaya:Pipih
Téhnik:POLISING
Fitur:Bisa dikumbah
Wangun:Buleud
Tempat Asal:Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: WH

Ngaran Produk:tombol résin
Pamakéan:Hiasan
warna:Warna Palanggan
kecap konci:kancing, kancing baju
Aplikasi:Garment \ Jeans \ DIY \ Kantong \ Overcoat
Logo:Logo Palanggan
MOQ:1000 lembar
Bungkusan:Tas Opp
Tipe:Kancing Baju Garment
pamayaran:T/T, Western Union, L/C

Bungkusan & Pangiriman
Ngajual Unit:
Item tunggal
Ukuran Paket Tunggal:
UKURAN 3 X 2 X 1 cm
beurat kotor tunggal:
0,010 kg
Jenis Paket:
bungkusan OPP bisa rangkep nurutkeun sarat tamu
Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan) 1 - 100000 > 100000
Est.Waktos (dinten) 15 Pikeun dirundingkeun

inpo produk

Ngaran Produk

tombol résin

Ukuran

Disaluyukeun

Logo

Disaluyukeun

Palabuhan

Ningbo/Shanghai

MOQ

1000 lembar

Waktos pangiriman

7-15 poé sanggeus deposit

Bungkusan

Numutkeun sarat customer

pangmayaran

D/P, D/A, T/T, Western Union, Kartu Kredit...

Tombol kaos plastik atanapi résin

whb6

Jenis ieu dijieunna tina kualitas luhur poliéster nilon, awét, teu gampang scratch, rengat tur luntur.Tahan ka seueur lingkungan, tiasa dibersihkeun garing, tiasa diumbah.
Jenis kancing ieu mangrupikeun salah sahiji kancing kaos anu paling sering dianggo.Idéal naha Anjeun keur pilari sababaraha tombol ngagantian atawa set lengkep tombol.Pikeun ngaput tombol dina pakéan, benang benang ngaliwatan liang dina pola interlocking.Cocog sareng seueur jinis benang
Ukuran: 14L 16L 18L 20L 22L 24L
Tipe: opat liang, dua liang, shank, deui-liang;
moq: 1000 pcs
packing: packing oppbag jeung packing ékspor baku

Tombol cangkang, ogé katelah tombol cangkang nyata, mangrupikeun tombol alami anu lami pisan.Utamana dumasar kana cangkang laut jero, kayaning cangkang kukupu bodas di Australia, cangkang kukupu hideung di Tahiti, kéong tapal kuda di Kapuloan Solomon, cangkang kukupu coklat di Indonésia, cangkang Marshall di Jepang, jeung cangkang abalone di Selandia Anyar.Tombol cangkang anu elegan dina tékstur jeung cemerlang dina warna.Éta dijieun dumasar kana prinsip processing tradisional jeung mangrupakeun pilihan kahiji pikeun pakean kualitas luhur.
Fitur: Perlindungan lingkungan héjo, tékstur elegan, warna caang!

whb7

Produk Témbongkeun

wanh13
wanh15

FAQ

1. Bisa anjeun prode sampel haratis?
Sumuhun sampel nyadiakeun bébas dina tilu poé dikirim kaluar ku DHL, FEDEX atanapi UPS!
2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;
3. Naha anjeun nampi pesenan leutik?
Sumuhun.Simkuring nampi eta.Lamun jumlah urutan kirang ti usd2000, lajeng urang bakal nambahan usd150 salaku
biaya ékspor sareng muatan lokal.
4. Naha anjeun nampi OEM?

whb5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221