Warta

  • Ciri gaya tina rupa-rupa lawon!

    Ciri gaya tina rupa-rupa lawon!

    Kain polos Kain polos nyaéta lawon anyaman polos anu dianyam tina katun murni, serat dimurnikeun atanapi benang campuran.Fitur: The ketebalan tina Lungsi na weft, sarta dénsitas Lungsi na weft sarua atawa deukeut ka unggal lianna.Numutkeun gaya maranéhanana anu béda, lawon polos dibagi kana tilu kategori: c...
    Maca deui
  • fabrics curtain umum jeung ciri

    fabrics curtain umum jeung ciri

    Jinis lawon curtains curtains serat alam: nujul kana pamakéan serat tumuwuh alami cocog pikeun ngolah tékstil salaku bahan baku.Contona: katun murni, linen, sutra, wol, jsb curtain serat Kimia: Ieu rupa-rupa produksi pangbadagna urang.Éta dijieun tina subst makromolekul alam ...
    Maca deui
  • Naon bedana katun sareng poliéster

    Naon bedana katun sareng poliéster

    Beda hiji: Nilon boga résistansi abrasion kuat, ranking kahiji diantara sakabeh serat.Résistansi abrasi nyaéta 10 kali serat katun, 10 kali serat viscose garing, sareng 140 kali serat baseuh.Ku alatan éta, durability na alus teuing.Poliéster boga kakuatan tinggi.Kakuatan ...
    Maca deui
  • Klasifikasi ciri jeung lingkup aplikasi zippers

    Klasifikasi ciri jeung lingkup aplikasi zippers

    Harti seleting: 1. Pengikat anu diwangun ku jajar huntu logam atawa plastik dina dua tali, dipaké pikeun nyambungkeun ujung-ujung bukaan (saperti sungut baju atawa kantong), sarta geseran anu narik dua jajar. huntu kana posisi interlocking pikeun nutup bukaan;2. Ranté dipasang ...
    Maca deui
  • Naon bedana katun murni sareng katun murni

    Naon bedana katun murni sareng katun murni

    Henteu masalah nalika mésér pakean atanapi tékstil bumi, anjeun sering mendakan tékstil anu didamel tina katun murni atanapi katun murni.Naon bedana katun murni sareng katun murni?Tina harti: katun mangrupikeun kecap barang anu pas dina pakean sareng bahan lawon anu sanés, baju katun umum, ranjang katun....
    Maca deui
  • Imah tékstil pangaweruh lawon

    Imah tékstil pangaweruh lawon

    Tékstil bumi disebut ogé tékstil, sareng quilts sareng cadar anu biasa urang anggo dina kahirupan sapopoe kalebet kana kategori ieu.Pikeun tékstil bumi sapertos kitu anu caket sareng kulit, pilihan lawon penting pisan.Di handap ieu bakal ngawanohkeun pangaweruh tékstil imah ...
    Maca deui
  • Naon jinis utama lawon tékstil bumi

    Naon jinis utama lawon tékstil bumi

    Naon jinis utama lawon tékstil bumi?Produk tékstil bumi mangrupikeun produk anu penting dina kahirupan masarakat.Aya ogé rupa-rupa produk tékstil bumi dina rupa-rupa lawon.lawon mana anu paling cocog pikeun anjeun?Naon ciri unggal lawon tékstil imah?1....
    Maca deui
  • Idéntifikasi tina lawon tékstil

    Idéntifikasi tina lawon tékstil

    Métode idéntifikasi bahan baku lawon: métode inspeksi visual leungeun, métode disolusi kimiawi, métode observasi mikroskop, métode ngawarnaan ubar, métode durukan, jsb Beda antara Lungsi jeung weft lawon • Lamun lawon dicirikeun boga selvage a, benang langsung...
    Maca deui
  • pasang ngumpul di Keqiao, Heartdub hurung up digital "jantung" fashion

    pasang ngumpul di Keqiao, Heartdub hurung up digital "jantung" fashion

    Nalika nomer sareng lawon tabrakan, nalika virtualitas sareng realitas patepang, percikan naon anu bakal nyembur?Dina 22 Méi, Keqiao, Shaoxing, pinuh ku béntang, sareng upacara bubuka 2022 Keqiao Fashion Week (Spring) suksés dilaksanakeun.Salaku bagian husus bubuka upacara bubuka, hiji ...
    Maca deui
  • Benang sulaman

    Benang sulaman

    Benang sutra sutra dijieunna tina sutra nyata atawa rayon, sarta lolobana dipaké pikeun sulaman sutra jeung satin.Sulaman warnana caang sareng ngagurilap.Benang sulaman wol dijieunna tina wol atawa benang wol dicampur.Ieu umumna embroidered on woolen, fabrics hemp na sweaters wol.Anu nyulam...
    Maca deui
  • Pita bubuka

    Pita bubuka

    pita nyaéta bahan lemes anu biasana dijieun tina bahan lawon tapi ogé bisa dijieun tina bahan plastik atawa logam.Tujuan umum pita nyaéta pikeun ngabeungkeut obyék sareng gaduh pangaruh hiasan anu dianggo salaku hiasan pikeun kado.Kain, utamana pita sutra umumna relat ...
    Maca deui
  • Ningbo Wanhe ngayakeun acara spring outing Cum "Poé Awéwé 8 Maret".

    Ningbo Wanhe ngayakeun acara spring outing Cum "Poé Awéwé 8 Maret".

    Dina musim semi Maret, alam pinuh ku vitalitas, sagalana geus recovering, sarta aya rasa kuat spring madhab.Dina dinten musim semi anu haneut ieu, urang ngiringan "Poé Awéwé 8 Maret" taunan.Dina raraga ngagambarkeun budaya perusahaan euyeub, miara fisik ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
  • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
  • sales@wan-he.com
  • 86-574-27872221