2022 INDO PAKAIAN & TEXTILE EXPO

Saatos langkung ti sasih persiapan anu ati-ati, INDO GARMENT & TEXTILE EXPO 2022 anu diiluan ku perusahaan kami tungtungna dilaksanakeun sakumaha anu dijadwalkeun ti 29 Agustus dugi ka 1 Séptémber. Sangkan paméran ieu lancar, perusahaan sareng perusahaan pihak katilu. dilumangsungkeun komunikasi Multi-pihak geus ngahontal kasuksésan lengkep jeung usaha aktif sadaya staf.Ieu pertama kalina perusahaan urang milu dina paméran offline internasional saprak wabah wabah makuta anyar global dina 2019.
微信图片_20220915140930

微信图片_20220915140941

微信图片_20220915140949
Pameran perusahaan kami kalebet asesoris pakean tradisional sapertosseleting, pita, benang, tombol, fabrics, jsb Dina waktu nu sarua, urang ogé nambahkeun produk rengse kayaning curtains jeung tékstil imah, nu geus dievaluasi positif ku konsumén di pameran.
Sanaos staf perusahaan kami henteu tiasa sumping ka situs pikeun komunikasi langsung sareng para nasabah salami pameran, aranjeunna parantos ngahontal komunikasi anu positif sareng para nasabah ngalangkungan konperénsi pidéo online, sareng produk sareng jasa staf kami parantos dipuji pisan ku para nasabah.Evaluasi, dina komunikasi jeung konsumén ogé ngarti kaperluan customer pikeun sakabéh industri pakean.


waktos pos: Sep-15-2022

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
  • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
  • sales@wan-he.com
  • 86-574-27872221