Klasifikasi ciri jeung lingkup aplikasi zippers

Definisi seleting:
1. A fastener diwangun ku jajar huntu logam atawa plastik dina dua straps, dipaké pikeun nyambungkeun edges of a bukaan (saperti sungut hiji garment atawa kantong), sarta slaider nu narik dua jajar huntu kana interlocking. posisi nutup bukaan;
2. Hiji ranté napel hiji hal (salaku obyék pikeun diangkat atawa turun) pikeun tighten, nyaimbangkeun, atawa pituduh eta.
komposisi
Sleting diwangun ku ranté huntu, slaider, luhur jeung handap eureun (hareup jeung pungkur) atawa potongan konci.Unsur fastener teh bagian konci, nu langsung nangtukeun kakuatan tarikan samping tina seleting nu.Sacara umum, seleting ngagaduhan dua lembar sabuk ranté, unggal sabuk ranté gaduh jajar unsur pengikat, sareng dua jajar unsur pengikat disusun sacara staggered.The fasteners dina dua sisi anu clamped ku slaider, sarta fasteners dina dua sisi bisa kalibet atanapi disengaged ku ngageser kalayan bantuan tab tarikan.
Ku bahan
Sleting nilon, seleting resin, seleting logam.
1.Nylon seleting: seleting halimunan, seleting jantung-liwat, seleting waterproof napel-dijieun, euweuh seleting haté-liwat, seleting ganda-tulang, seleting braided, jsb.
2. résin seleting: emas (perak) seleting huntu, seleting transparan, seleting tembus, sato seleting luminous, ray seleting, inten seleting.
3. seleting logam:seleting huntu aluminium, seleting huntu tambaga (kuningan, cupronickel, parunggu, tambaga beureum, jsb), seleting nikel hideung.

Ku bahan
Sleting nilon, seleting resin, seleting logam.
1. Nylon seleting: seleting halimunan, seleting jantung-liwat, seleting waterproof napel-dijieun, euweuh seleting haté-liwat, seleting ganda-tulang, seleting braided, jsb.
2. résin seleting: emas (perak) seleting huntu, seleting transparan, seleting tembus, sato seleting luminous, ray seleting, inten seleting.
3. Metal seleting: aluminium seleting huntu, tambaga seleting huntu (kuningan, cupronickel, parunggu, tambaga beureum, jsb), hideung nikel seleting.

Ku spésiés
Ganda buka tungtung tipe O
Ganda buka tungtung tipe O
1. Sleting ditutup
Ganda buka tungtung tipe X
Ganda buka tungtung tipe X
2. Buka tungtung seleting (sisipan kénca jeung katuhu)
3. Seleting buntut ditutup ganda (X atanapi O)
4. Seleting ganda buka tungtung (sisipan kénca jeung katuhu)
5. Sleting ganda (X atawa O)
6. Tungtung kabuka sapihak (sisipan kénca sareng katuhu, dugi ka nilon sareng résin, tutup umum)

Dumasar fungsi
1. Self-Ngonci seleting
2. Buka konci seleting
3. Semi-otomatis seleting konci
4. Sleting halimunan


waktos pos: Jun-22-2022

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
  • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
  • sales@wan-he.com
  • 86-574-27872221