fabrics curtain umum jeung ciri

Jenis lawon curtain
curtains serat alam: nujul kana pamakéan serat tumuwuh alami cocog pikeun ngolah tékstil salaku bahan baku.Contona: katun murni, linen, sutra, wol, jsb.
Serat Kimia curtain: Ieu rupa-rupa produksi pangbadagna urang.Dijieunna tina zat macromolecular alam jeung protéin selulosa, kai, kedele, bagasse, jsb salaku bahan baku ngaliwatan pangolahan kimiawi jeung mékanis.
Tirai lawon anu dicampur: Kain anu dicampur nyaéta produk tékstil anu dianyam tina serat kimia sareng serat alam sanés sapertos katun, sutra, sareng linen.Sapertos poliéster, nilon, akrilik.
curtains katun murni: fabrics curtain katun murni dicirikeun ku luster, softness, softness tapi teu smoothness, basajan tur penampilan alam, hygroscopicity alus, ingetan Uap sarta lalawanan panas.
Linen curtains: drape alus, perméabilitas hawa alus, konduktivitas termal alus tur nyerep Uap, tapi gampang wrinkle, lempeng sanggeus pagawean, ventilasi, harga tinggi.
curtains sutra: kalawan luster caang, lemes, warna caang, ipis jeung elegan, mulya tur anca.
Poliéster curtains: lemes keur touch, élastisitas alus, teu gampang wrinkle, kedip-kedip di panonpoé, perméabilitas hawa kuat, hygroscopicity goréng, sarta gampang pikeun ngahasilkeun listrik statik.
Katun curtains: teuas ka touch, kuat sarta ngagem-tahan, lalawanan lampu goréng jeung lalawanan panas.
Katun jeung linen: katun jeung linen lemes dina tékstur, alus di leungeun, alus dina drape jeung kuat dina tékstur.
curtains wol: lemes jeung mulus, kalawan tékstur jelas, luster lemes, awak euyeub, élastisitas alus, sarta ngarasakeun lemes.

Kaunggulan jeung kalemahan lawon curtain:
1. Kapas boga perméabilitas hawa alus tur nyaman mun teu ngagem, tapi gampang wrinkle, gampang diudar, boga élastisitas goréng, sarta gampang tumuwuh mildew, tapi tahan ka serangga.
2. Hemp téh sarupa jeung lawon katun, beungeut téh lemes, lemes, sarta ngabogaan perméabilitas hawa alus;konduktivitas termal sareng hygroscopicity langkung ageung tibatan lawon katun, tangguh, nyerep késang sareng nyegerkeun;résistansi kapang anu saé, résistansi cai anu saé, sareng henteu gampang karat ku cai.Sensitipitas rendah kana asam sareng alkali, élastisitas anu paling parah diantara serat alam.
3. Poliéster boga kakuatan tinggi na élastisitas.Henteu ngan kuat sarta awét, tapi ogé anti wrinkle, euweuh ironing sanggeus ngumbah.Higroskopisitas rendah, gampang dikumbah sareng gancang garing.kakuatan teu deform sanggeus baseuh.Perméabilitas sareng résistansi lebur goréng, sareng kalemahanana nyaéta lawon anu dicampur sareng katun, wol sareng viscose ningkat.Alus lalawanan abrasion sarta thermoplasticity.
4. Sutra boga luster alus, lawon lemes, cocog pikeun baju usum panas, hygroscopicity alus, sarta maké cageur.Nu disadvantage nya éta shrinks jeung wrinkles gampang.Perhatian kedah dibayar pikeun neundeun baju, sareng detergent asam kedah dianggo pikeun nyeuseuh.
91kYdKqq8uL._AC_SL1500_
Kumaha mésér curtains
1. Nengetan pungsionalitas curtains Curtains disebarkeun di spasi béda boga fungsi béda.The curtains di aula kacida hiasan, sarta curtains nu bisa ngagambarkeun gaya elegan jeung berehan kudu dipilih.The curtains di pangkeng utamana praktis tur kedah meungpeuk lampu pikeun mastikeun privasi kamar.The curtains di kamar mandi jeung dapur kedah nengetan bahan waterproof, minyak-bukti sarta gampang-to-bersih.
2. Paké bahan béda pikeun ngahias imah anyar Anjeun.Upami gaya ruang tamu anjeun kalebet hiasan tradisional, maka éta langkung cocog pikeun nyocogkeun langsir kalayan pola kembang anu beurat sareng ageung;lamun ngudag gaya modern, eta Dianjurkeun yén pamakéna milih lampu sarta elegan katun sarta lawon linen.Curtains dijieunna tina bahan PVC boga pangaruh waterproof hadé tur cocog pikeun pamakéan di kamar mandi jeung dapur.
3. Warna curtains ieu cleverly cocog.Pilihan warna curtains kedah cocog sareng arah ruang tamu.Lamun jandela nyanghareup wétan, tenggara, jeung kidul-kulon, aya nyatu cahya panonpoé, sarta warna nétral jeung tiis kayaning héjo sarta konéng bisa ngagantung;lamun jandela nyanghareup kalér atawa kalér-wétan, coba nada warmer, kayaning beige, krim, jsb Dina waktu nu sarua, warna curtains jeung warna tembok interior ogé pantes perhatian pamakéna.Contona, upami témbok interior héjo lampu, oranyeu atawa héjo curtains bisa dipaké pikeun nyieun atmosfir damai tur sepi;lamun tembok interior bodas atawa lampu gading, oranyeu-beureum atawa langit curtains biru bisa dianggap ngahasilkeun reverie elegan jeung mulya.
TAMU_7b64186c-fc5c-4c86-b42d-a046aa42ed85
4. Anti noise Nalika polusi noise kontinyu di kamar ngahontal 30 desibel, éta bakal ngaganggu sare normal jalma.Tékstur téh preferably curtains nyerep sora kayaning flocking, katun, sarta linen.Umumna disebutkeun, nu kandel curtains, nu hadé pangaruh sora-nyerep, sarta curtains kalawan tékstur alus bisa ngurangan noise éksternal ku 10% -20%.
5. Blackout Lamun hayang nyandak hiji sare waktu beurang nyaman, éta pangalusna pikeun milih curtain kalawan pangaruh blackout keur pangkeng, katun atawa flocking fabrics anu pangalusna.Ruang diajar sareng kamar makan umumna henteu peryogi lampu anu kuat teuing, sareng blinds tiasa dianggo pikeun nyaluyukeun cahaya.
6. Kahaneutan Dina usum tiis, curtains kudu mertimbangkeun isu kahaneutan.Flocking curtains gaduh fabrics kandel jeung kahaneutan hadé.Numutkeun kana panilitian desainer interior, sadaya warna, beureum poék nyaéta anu paling haneut sareng cocog pikeun usum tiis.
7. Saluyukeun wanda Sababaraha panganten anyar resep milih curtains warna brightly, tapi kana waktu, éta bakal ngabalukarkeun kacapean visual jeung nyieun jalma ngarasa gampang ambek.Nyatana, anjeun ogé tiasa angkat ka anu sederhana sareng sederhana, milih warna alami sareng seger sapertos héjo lampu sareng biru lampu, anu tiasa ngajantenkeun jalma bagja;jalma anu rentan ka insomnia tiasa nyobian nganggo curtains beureum sarta hideung pikeun mantuan aranjeunna saré pas mungkin.


waktos pos: Jul-20-2022

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
  • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
  • sales@wan-he.com
  • 86-574-27872221