Wabah dina tekanan ongkos naek

Ayeuna, Jiangsu jeung Zhejiang wewengkontékstilpasar geus shutdown, usaha tekstil paling dimimitian, tapi kapasitas masih di mulang.

Tapi anjeun mimiti muka panto nalika kuring ngajawab single, off hansip, lawon abu naek dina harga!

Anu weavers geus ngarasa gelombang ieu lawon abu harga nyeri, éta ineffable.Ayeuna dina palaksanaan mayoritas nyaéta sababaraha taun ka pengker order harga geus disawalakeun jeung klien, ieu bagian tina rising biaya ngan sorangan diserep.Sanajan pabrik dyeing, pabrik palapis jeung ngarojong lianna sanggeus pagawean perusahaan teu acan dimimitian produksi, tapi pasar abu geus tampi loba pesenan, sigana "yue opat" dina jalan ka!

1, kapasitas anyar low, bagian tina lawon

Harga urutan ieu bagian tina lawon utamana kualitasbarang, pasar barang bieu pindah.Pikeun kualitas urutan lawon abu, inventory teu badag, jutaan méter lolobana pasar saham urang sababaraha taun ka pengker pabrik barang, jadi saméméh kapasitas anyar teu kaluar, kualitas ieu bagian tina stock urutan janten produk ketat.

Dina hadir sakabéh kapasitas pasar anyaman low, ogé katelah, ditambah sababaraha suplai produk, anyaman boss nyoba pikeun meunangkeun gelombang.Ogé sababaraha padagang lawon nyandak versi stock up, teras ngajual dina harga anu luhur, ku kituna sadayana pasar lawon naék harga.

2, dina wabah, tekanan ongkos naek

Sanajan pabrik di wujiang paling balik deui ka pagawean, sarta kapasitasna ngan 2 nepi ka 3. Dina low ngahasilkeun bisa, anyaman waragad perusahaan geus ngaronjat.A boss lawon masihan leutik make up diitung brushstroke zhang: dina kasus loom pinuh kabuka, hiji loom waragad 150 yuan pikeun sapoé;Ayeuna kapasitasna dikirangan, biaya alat tenun sahenteuna ningkat 20%, anu ayeuna biaya tenun $180 sadinten.

Kadua, wabah teu leuwih, loba TKI balik ka Sue, usaha kudu nanggung, kayaning angkutan, kamar jeung ongkos dewan naek deui, sarta masih kudu nanggung tanggung jawab kaséhatan karyawan, resiko pisan badag.

Ogé geus ngaronjat katilu, ongkos angkutan barang, ogé alatan kurangna pagawe, nambahan abu, ongkos loading jeung unloading kargo ongkos angkutan jarak pondok bakal ngaronjat.Dumasar kana tilu alesan di luhur, perusahaan tenun kapaksa naékna harga.

Kainharga geus kanyataan, tapi masih low dina taun panganyarna, sababaraha taun ka pengker, atawa buang produk barang deui ka harga normal.Kain abu-abu ngangkat produsén bagian, tiasa nyababkeun masalah, pesenan anu saé ngan ukur sababaraha taun ka pengker dampak kana pesenan salajengna moal ageung, janten padagang ulah hariwang.Atawa leuwih faktor kateupastian aya di pasar ayeuna, sarta kapasitas anyaman, percetakan jeung dyeing pagawean pagawean samentara perusahaan, urutan ka pangiriman, utamana dagang asing, reureuh pangiriman mangaruhan leuwih kana ordo.

Pangwangunan industri anu duanana kasempetan jeung tantangan, ogé kudu nangkep momen, sanggeus kabeh, harga alus tur pasang ngadagoan euweuh lalaki, dina nyanghareupan beuki sibuk ayeuna atmosfir dagang, saha nu teu hayang muka panto papanggih pesenan?


waktos pos: Oct-17-2022

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
  • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
  • sales@wan-he.com
  • 86-574-27872221