Imah tékstil pangaweruh lawon

Tekstil bumi disebut ogé tékstil, sareng quilts sareng cadar anu biasa urang anggo dina kahirupan sapopoe kalebet kana kategori ieu.Pikeun jenis ieu tékstil imah nu boga kontak deukeut jeung kulit, pilihanlawonpenting pisan.Di handap ieu bakal ngenalkeun pangaweruh lawon tékstil bumi ngaliwatan genep aspék ieu:
tékstil imah
1. Pilihan lawon
(1) High-count jeung high-dénsitas fabrics;luhur-count, nujul kana count taneuh tina benang, dina kaayaan normal, benang taneuh ngaleuwihan 40s mangrupakeun-count tinggi benang;dénsitas ngaleuwihan 95 lembar / inci, nu dénsitas luhur.Standar anyar pikeun parabot keur sare teu nalungtik dénsitas, tapi ngan laju simpangan massa (beurat) per unit aréa.(2) Nyirian dina lawon: 110″ 60×40 / 173×120, katerangan: a 110″ nujul kana lebar lawon, 110 inci (110×2.54=279.4cm), b 60×40 nujul kana benang lawon. , Ground warp 60s benang, weft benang 40s benang.c 173 × 120 nujul kana dénsitas lawon, set mimiti angka nujul kana dénsitas Lungsi taneuh 173 / inci, jeung set kadua angka nujul kana yarns weft 120 / inci.
tékstil imah1
2. lawon digolongkeun kana anyaman polos, anyaman kepar jeung satin nurutkeun organisasi.
(1) Ciri-ciri anyaman polos: Anyaman polos dibentuk dengan cara mengait benang lungsin dan benang pakan satu ka atas dan satu ka bawah.Benang lungsin sareng weft dihijikeun sakali unggal benang sanés, titik organisasi sering, benang lungsin sareng weft dihubungkeun raket, sareng awak lawon kuat sareng teguh.
(2) Ciri-ciri anyaman satin: Titik anyaman tunggal anyaman satin katutupan ku lungsin (atanapi weft) panjang ngambang dina dua sisi anyaman, janten garis panjang ngambang (atanapi weft) muncul dina permukaan jaringan. .Hasilna, beungeut lawon lemes, rata, ngagurilap jeung lemes.
3. lawon dibagi ku téhnologi: warna polos, percetakan, jacquard (jacquard badag, jacquard leutik, jacquard polos, jacquard benang-dyed, multi-warna weft jacquard)
(1) Warna polos: kahiji anyaman lajeng ngalelep disebut warna polos, mimiti ngalelep lajeng anyaman disebut anyaman dicelup.
(2) Printing: mimiti dyeing lajeng percetakan disebut percetakan polos, sarta percetakan warna tukang disebut scraping percetakan.The fabrics percetakan dipaké dina "Yishijia" produk parabot keur sare Jinhao Tenun Industri Co., Ltd. mangrupakeun sakabéh prosés percetakan dye réaktif ramah lingkungan.
(3) Jacquard: pola anyaman jacquard nyaéta jacquard;b pola anyaman dobby nyaéta jacquard leutik;c dua-warna weft jacquard disebut dua-warna jacquard;d leuwih ti dua-warna taneuh weft jacquard disebut multi-warna jacquard Warna jacquard;e mimiti anyaman lajeng dyeing jacquard disebut jacquard polos;f mimiti dyeing lajeng anyaman jacquard disebut jacquard benang-dyed.
4, parabot keur sare fabrics: katun murni atawa katun sutra
Katun murni atawa lawon katun sutra mangrupakeun serat alam, lemes, nyerep cai kuat, teu gampang pikeun ngahasilkeun listrik statik, teu iritasi dina kontak jeung kulit, mangpaat tur bahya pikeun awak manusa, hygroscopicity alus, breathable, sarta kinerja maké alus, ngajadikeun jalma ngarasa nyaman.The disadvantage pangbadagna nyaéta yén éta téh gampang wrinkle.
5. Ngeusian fabrics: serat sintétik, serat alam
(1).Serat sintétik: katun poliéster (serat poliéster), katun kerung, katun lemes, katun lemes (katun longgar) Fitur: lightfast, tahan maké, gampang keur nyeuseuh jeung garing, teu mildew, teu moth-didahar, jsb, tapi tetep haneut Sex nyaéta poorer ti serat alam.
(2).Serat alam: wol, sutra, katun murni.Teu aya iritasi dina kontak sareng kulit, sareng éta mangpaat sareng henteu bahaya pikeun awak manusa.Éta hygroscopic sareng breathable, tapi gampang kerut.
6. Idéntifikasi kualitas lawon:
(1) High-grade fabrics dijieunna tina tinggi-count na high-dénsitas mercerized fabrics katun murni: serat alam murni, pinuh-rarasaan, kaku, lemes jeung lemes, kandel jeung hipu, tanpa iritasi dina kontak jeung kulit, hygroscopic, breathable, sarta bébas tina listrik statik.Awak manusa aya mangpaatna sareng henteu bahaya.Eksterior karasaeun luhur sareng mewah (nganggo produk sapertos kitu ngajantenkeun anjeun dua kali langkung berharga).
(2) lawon low-grade, lawon kualitas goréng karasaeun leupas, kasar, buluan, teuas, ipis jeung vulgar, sarta ngarasa aneh dina kontak jeung kulit.(Kaseueuran produk parabot keur sare jeung harga handap dina pasaran boga rarasaan ieu).(Pamakéan produk sapertos ngajadikeun jalma ngarasa kirang berharga).
(3) lawon katun sutra dijieunna tina luhur-count katun murni tur sutra: serat alam murni, lemes, plump, lemes, hipu, caang, nyaman dina kontak jeung kulit, tanpa iritasi, sarta sagala rupa sipat leuwih hade tinimbang katun murni. .Penampilanna karasaeun upscale, méwah jeung méwah.Sutra alam dina lawon katun sutra miboga éfék ngaleungitkeun kulit hideung, ngubaran panyakit kulit jeung nyieun kulit geulis.Ubar modéren parantos ngabuktikeun yén komponén sericin SERICIN khusus anu aya dina sutra alam ngagaduhan épék anti-alergi, ramah kulit sareng pelindung anu sanés.Kusabab sutra mangrupakeun serat porous, éta haneut, garing sarta breathable.


waktos pos: Jun-07-2022

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
  • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
  • sales@wan-he.com
  • 86-574-27872221