Paménta internasional ngaleuleuskeun dina bulan Agustus katukang, pertumbuhan ékspor perdagangan luar nagri nagara urang parantos ngalambatkeun sacara signifikan

Kusabab ngabongkar wabah global taun ieu, pangaruh "konsumsi bumi" parantos lemah, sareng kamekaran ékspor perdagangan asing di nagara urang parantos ngalambatkeun sacara signifikan, sareng parantos robih tina naék.Dina Agustus saméméhna, ékspor kumulatif produk tékstil nasional urang éta dasarna sataun-on-taun, sarta turunna tangtu dina bulan Agustus.Proporsi produk bumi parantos turun, sareng ékspor Delta Walungan Yangtze sareng kota-kota parantos turun, sareng pangsa pasar umum unggal pasar utama tetep stabil, tapi tingkat pertumbuhan langkung handap tina pesaing utama.

Kumulatif ngaronjat ngaronjat, ékspor dina bulan Agustus turun

Ti Januari nepi ka Agustus, ékspor produk tékstil imah Cina éta AS $ 21.83 milyar, ngaronjat saeutik 0.7% sataun-on-taun.Kanaékan kumulatif éta 1,2 titik persentase narrowed ti bulan saméméhna, sarta laju tumuwuh sakabéh tina pakean tékstil éta 10,3 persentase titik handap.

Tina sudut pandang produk khusus, ékspor produk bumi murni sapertos ranjang sareng langsir parantos turun, kalayan turunna masing-masing 3,9% sareng 13,4%;ékspor produk anu bisa dipaké di luar kayaning simbut, taplak meja makan, parabot dapur, jeung sajabana, 24,9% jeung 13,9%;ékspor anduk, karpét sareng produk hiasan sanésna naék sakedik, paningkatan 1% -5%.

Dina bulan Agustus, tékstil bumi anu diékspor nyaéta 3 miliar dolar AS, turunna sataun-on-taun 6,2%, dimana ékspor Amérika Serikat sareng Uni Éropa turun 20,62% sareng 11%, masing-masing.Kusabab tren konsumsi global parantos ngalih ti bumi ka perjalanan sareng jasa, produk nagara urang anu parantos nampi "dividend bumi" dua taun sateuacan wabah kapangaruhan.

Dina kuartal kaopat sareng taun hareup, ékspor perdagangan asing perdagangan asing di nagara urang nyanghareupan tekanan anu langkung ageung

Kahiji, paménta internasional sakabéh geus ngaruksak.Laju tumuwuhna impor di Amérika Serikat jeung Éropa geus laun narrowed pikeun leuwih ti dua bulan padeukeut.Dina waktos anu sami, data ti Departemen Dagang AS nunjukkeun yén dina bulan Agustus, perabot sareng pasokan bumi janten salah sahiji kategori ritel anu paling parah di Amérika Serikat, turunna sataun-on-taun 1.6% sareng panurunan 1.3% bulan-bulan.

Kadua, waragad produksi domestik terus naek.Perusahaan ngalaporkeun yén bahan baku sareng biaya tenaga kerja ayeuna parantos naék, anu salajengna ngaleuleuskeun kaunggulan komparatif kuring di pasar internasional.Harga katun katun jeung katun katun séjén terus naek, sarta bédana harga antara katun internal tur éksternal éta 6.000 yuan / ton, nu greatly ngaronjatna biaya katun pikeun usaha.

Katilu, frictions ékonomi jeung dagang internasional nambahan kateupastian luhur pikeun ékspor hareup.Pasar AS ngiringan 32.5% tina ékspor tékstil di bumi urang.Kusabab palaksanaan nu disebut "Xinjiang -related Act" di Amérika Serikat on June 21, éta geus mawa kasulitan gede pikeun pausahaan ékspor tékstil imah.

Ningali maju ka kaayaan ékspor dina kuartal kaopat jeung taun hareup.Alatan inflasi global tinggi, kanaékan tekanan inventory of retailers, sarta gesekan dagang inténsif, dasarna ieu superimposed taun ka tukang.Taun hareup, kalayan paningkatan résiko resesi ékonomi global, ékspor tékstil bumi pasti bakal nyanghareupan tantangan anu langkung parah.


waktos pos: Oct-21-2022

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
  • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
  • sales@wan-he.com
  • 86-574-27872221