Ciri gaya tina rupa-rupa lawon!

Kain polos
Kain polos nyaéta lawon anyaman polos anu dianyam tina katun murni, serat dimurnikeun atanapi benang campuran.
Fitur:
Ketebalan warp sareng weft, sareng dénsitas warp sareng weft sami atanapi caket.Numutkeun gayana anu béda, lawon polos dibagi kana tilu kategori: lawon kasar, lawon sedeng (lawon kota), sareng lawon halus.Kain kasar, ogé katelah "kain kasar", ditenun nganggo benang katun anu langkung kandel.Lawonna kandel, kuat sareng teguh.lawon polos sedeng ieu anyaman jeung benang katun ketebalan sedeng, nu dicirikeun ku ketebalan sedeng jeung firmness jeung durability.lawon polos rupa nyaeta hampang tur ipis, lemes jeung beresih, lemes keur kabaran, beungeut lawon lemes jeung beresih, sarta luster nu alus.Sanggeus pemutihan, dyeing jeung percetakan, lawon polos rupa jeung lawon polos sedeng bisa dipaké salaku bahan pikeun baju jero jeung pakéan orok.
t2
Poplin
Poplin mangrupikeun produk sapertos sutra dina lawon katun, lawon katun polos atanapi jacquard anyaman kalayan benang anu langkung saé.
Fitur:
Penampilanna alus, beungeut lawon rata, sarta leungeun karasaeun mulus tur mulus.Sajaba ti éta, aya écés simetris partikel ngawangun inten dina beungeut cai, sarta plumpness jelas nyaéta ciri has tina poplin, nu disababkeun ku dénsitas Lungsi nu leuwih gede.Ieu cocog pikeun high-end lalaki jeung kaos awéwé.Poplin dicitak tiasa dianggo salaku papakéan awéwé usum panas sareng papakéan barudak.Poplin anu langkung beurat idéal pikeun baju luar lalaki sareng awéwé, baju seragam, calana panjang usum panas, jaket sareng jaket.;Sajaba ti éta, variétas of poplin ogé boga pagawean husus anti shrinkage, anti wrinkle poplin jeung permanén hujan-bukti poplin jeung pagawean waterproof.

kapas jieunan
Rayon mangrupikeun nami umum pikeun serat pokok buatan manusa jinis katun.Ieu anyaman tina serat viscose murni, lolobana nu anyaman polos.
Fitur:
Penampilan lawon anu rapih sareng rupa, rarasaan leungeun lemes sareng lemes, nyerep Uap kuat, ngagemna nyaman sareng breathable, sareng gampang dianggo salaku lawon pikeun baju usum panas atanapi baju jero.katun jieunan sadia dina bodas, polos, dicitak jeung variétas séjén.Saatos nyitak sareng ngawarnaan, warnana terang pisan sareng hargana rendah.
Rayon boga laju shrinkage badag, jadi kudu pre-shrunk atawa sangu kelim kudu disaluyukeun pinuh saméméh motong.Saatos rayon digolongkeun kana cai, lawon bakal langkung kandel sareng kaku, sareng gancangna bakal ngirangan sacara signifikan.Ulah rub eta teuas nalika ngumbah, sarta eta perlu dikumbah ku immersion.Sajaba ti éta, rayon ngabogaan gelar badag tina elongation, gampang deform, sarta gampang wrinkle.
t3
Seersucker: (Seersucker)
Seersucker mangrupikeun anyaman polos ipis kalayan pangaruh penampilan khusus.
Fitur:
Penampilan lawon henteu rata gelembung-kawas, novel dina bentuk, unik dina gaya, ipis jeung tiis, perméabilitas hawa alus, rasa tilu diménsi kuat, maké moal deukeut jeung awak manusa, euweuh ironing sanggeus ngumbah, cocog pikeun pakean usum panas, utamana cocog pikeun awéwé , kaos Barudak, piyama, piyama, jeung sajabana, ogé bisa dipaké salaku curtains, bedspreads jeung lawon hiasan lianna.The disadvantage of seersucker nyaéta yén gelembung anu gampang ngaleungit sanggeus maké jeung ngumbah, nu ngajadikeun baju boga ingetan bentuk goréng.Ku alatan éta, baju seersucker bakal langkung ageung sareng langkung ageung, sareng gelembung bakal gampang dianggo.Dina raraga ngajaga gelembung pikeun lila, ulah make cai panas teuing nalika ngumbah, sarta ulah ngumbah jeung washboard sarta pulas teuas.
t4
bor Khaki
Khaki nyaéta lawon twill pangpadetna diantara lawon katun, sarta beungeut lawon presents pola serong rupa jeung jelas.
Fitur:
Aya seueur jinis khaki, téksturna teguh sareng pinuh, awak lawon kedap sareng kaku, teguh sareng awét, henteu gampang kebul, permukaan lawon lemes, tékstur jelas, warnana caang sareng seragam, leungeun karasaeun montok jeung kandel, cocog pikeun sagala rupa saragam, baju gawé, windbreakers, jaket Kaos, calana panjang, lalaki jeung awéwé spring jeung gugur kaos jeung pakéan barudak.Saatos pagawean waterproof, éta bisa diolah jadi jas hujan, windbreakers, jsb Bahan baku anu katun murni, poliéster / katun, katun / weihe poliéster / viscose sedeng jeung serat panjang blends, jsb, utamana poliéster / katun, katun / poliéster khaki blended di sagala rupa babandingan anu leuwih rupa-rupa, jeung kakuatan maranéhanana, durability grinding kinerja, kinerja ingetan bentukna, washability jeung kinerja non-beusi leuwih hade tinimbang katun khaki.Poliéster / katun khaki disebut kartu poliéster.

Sateen (Sateen)
Satin upeti horisontal nyaéta sajenis lawon katun.Kaseueuran benang lungsin sareng weft mangrupikeun benang katun kualitas luhur, sareng anyaman satin permukaan weft dianggo.
Fitur:
Henggong satin nyaéta sajenis lawon katun.Kaseueuran benang lungsin sareng weft mangrupikeun benang katun kualitas luhur, sareng anyaman satin permukaan weft dianggo.Beungeut lawon ukur nembongkeun benang weft, sarta jumlah benang anu rupa tur beresih.Kuat, kalayan gaya sutra.Lawon satin upeti silang lemes sareng lemes pikeun dirampa, sapertos lawon satin dina sutra, nyaéta lawon pola anu luhur.Henggong satin cocog pikeun outerwear awéwé, baju kasual, jas, rok, kaos senior jeung pakean sejen tur fabrics fashion.Karugianna nyaéta teu tahan ngagem, gampang dikumbah sareng snag, sareng henteu cocog pikeun digosok sacara kuat nalika ngumbah.

kanvas
Kanvas nyaéta lawon kandel anu dianyam sareng sababaraha untaian benang lungsin sareng pakan, dingaranan kitu kusabab éta mimitina dianggo pikeun layar.
Fitur:
Cai mibanda ciri tightness sarta ketebalan, rarasaan leungeun teguh, firmness sarta lalawanan maké.Sacara umum, anyaman polos dianggo, sareng bahanna utamina katun sareng campuran katun.Numutkeun ketebalan benang, éta bisa dibagi jadi dua jenis: kanvas kasar jeung kanvas rupa.Kanvas rupa lolobana dipaké dina pakéan.Penampilan kanvas kasar, sederhana sareng alami, khususna saatos dikumbah sareng diampes, éta masihan rasa anu lembut sareng langkung nyaman pikeun ngagem.
t5
Beludru: (buludru)
Velveteen mangrupikeun jinis lawon anu diangkat dina lawon katun.Beungeutna buluna nangtung, nutupan sakabéh beungeut lawon nepi ka ngabentuk suede datar, ku kituna disebut velveteen.
Fitur:
Beungeut lawon padet, suede rapih sareng ngagurilap, lawonna lemes sareng kandel, élastisitas anu saé, henteu gampang kusut, sareng teguh sareng awét.Kusabab beungeut lawon diwangun ku fluff orientasi tegak, éta henteu ngan boga ngarasakeun lemes sareng élastisitas alus teuing, tapi ogé awak lawon ngabentuk lapisan hawa ku fluff erected, jadi kinerja insulasi termal oge alus.Beungeutna digosok sareng luar ku fluff, janten résistansi ngagem langkung luhur tibatan lawon biasa, sareng éta kandel sareng awét.Beludru cocog pikeun jas usum awéwé, jaket, kutang, jas pondok, ogé bahan sapatu sareng topi, pipa, puffs bubuk, linings kotak instrumen, langsir sareng hiasan, sareng lawon industri.
t6
kain flanel
Flanel mangrupikeun produk anu dibentuk ku cara ngangkat bagian serat dina permukaan lawon abu-abu polos atanapi kepar tanpa kebul ku cara ngangkat hiji atanapi dua sisi pikeun ngabentuk bulu.rupa-rupa.
Fitur:
Flannel ngabogaan serat permukaan mengembang sarta lapisan fluff, jadi ingetan kahaneutan ieu ningkat, leungitna panas awak manusa bisa ngurangan nalika maké, sarta ngabogaan hygroscopicity tangtu.Bahan, cocog pikeun piyama lalaki sareng awéwé, baju jero, pakean orok, papakéan barudak, jsb. Saatos fleece digosok, karasaeun lemes sareng nyaman dianggo.Utamana cocog pikeun baju jero sareng pakean murangkalih, tapi dina waktos anu sami, kakuatan permukaan lawon leungit kusabab diulang-ulang, khususna kakuatan weft diréduksi sakitar satengah.Ku kituna teu ngaruksak fullness tina lawon sarta suede fluff.
t7
korduroi
Beungeut lawon corduroy nampilkeun fluff towering, disusun dina strips, sarta penampilan buleud kawas rushes, ku kituna disebut corduroy.
Fitur:
Kain buludru stripna buleud, buluna montok, tékstur jelas, suede rapih, rarasaan leungeunna kandel jeung lemes, téksturna teguh jeung tahan maké, warnana caang, bisa dicuci, jeung polana téh geulis tur berehan.
Corduroy loba dipaké, cocog pikeun lalaki, awéwé, heubeul jeung ngora nyieun sagala jinis pakean, sapatu jeung topi di cinyusu, gugur jeung usum tiis, sarta eta oge cocog pikeun lawon hiasan imah.Nalika motong pakéan corduroy, pastikeun pikeun nengetan arah bulu handap-handap.Lamun dua suku calana panjang dijieun dina arah béda handap-handap jeung handap-handap, warna dua suku calana panjang bakal poék jeung caang.Dibalukarkeun.
Pakéan Corduroy dipaké pikeun lila, sarta siku, tuur jeung tembok jero kantong mindeng digosok, sarta bulu gampang layu atawa gugur.Buludru jadi botak.


waktos pos: Aug-01-2022

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
  • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
  • sales@wan-he.com
  • 86-574-27872221