Naon bedana katun sareng poliéster

Beda hiji:
Nilon boga résistansi abrasion kuat, ranking kahiji diantara sakabeh serat.Résistansi abrasi nyaéta 10 kali serat katun, 10 kali serat viscose garing, sareng 140 kali serat baseuh.Ku alatan éta, durability na alus teuing.
Poliéster boga kakuatan tinggi.Kakuatan serat pondok nyaéta 2.6-5.7cN / dtex, sareng kakuatan serat kakuatan tinggi nyaéta 5.6-8.0cN / dtex.Kusabab hygroscopicity na low, kakuatan baseuh na dasarna sarua jeung kakuatan garing na.Kakuatan dampak 4 kali langkung luhur tibatan nilon sareng 20 kali langkung luhur tibatan serat viscose.
m1
Beda dua:
Kilauan nilon kusam, permukaanna karasaeun sapertos lapisan lilin diterapkeun, sareng warnana henteu terang.leungeun karasaeun kaku, sarta leungeun squeezes lawon sarta ngaleupaskeun eta, aya creases, sarta lalaunan bisa balik deui ka kaayaan aslina.Luntur sareng weft fastness.
Sutra imitasi poliéster boga rasa kuat sarta luster caang, tapi teu cukup lemes, miboga éfék glittering, sarta ngabogaan leungeun lemes, datar tur teguh, sarta élastisitas alus.Saatos nyiwit permukaan sutra nganggo panangan anjeun, leupaskeun tanpa kusut anu jelas.Sanggeus lungsin jeung weft direndam dina cai, teu gampang megatkeun.
m2
Bedana tilu:
The hygroscopicity lawon nilon mangrupakeun rupa hadé diantara fabrics serat sintétik, jadi pakean dijieunna tina nilon leuwih nyaman mun teu ngagem ti pakean poliéster.Cai mibanda lalawanan renget alus sarta lalawanan korosi.Résistansi panas sareng lampu henteu cekap saé, sareng suhu nyetrika kedah dikontrol di handap 140 ℃.
Kain poliéster ngagaduhan higroskopisitas anu goréng, karasa kandel nalika ngagem, sareng rawan listrik statik sareng lebu, anu mangaruhan penampilan sareng kanyamanan.Sanajan kitu, éta pisan gampang garing sanggeus ngumbah, sarta kakuatan baseuh boro nurun, sarta teu deform.Éta gaduh kinerja nyeuseuh sareng ngagem anu saé.
Idéntifikasi poliéster sareng nilon nyaéta kieu:
Nilon
Fenomena kaduruk: ngaleutikan sareng lebur caket kana seuneu, lebur sareng kaduruk nalika ngahubungi seuneu, sareng teras-terasan kaduruk nalika nyésakeun seuneu.Nalika ngaduruk, bahan molten terus ngeclak, sareng seuneuna leutik sareng dibarengan ku seuneu biru.
Bau: Bau seungit anu teu pikaresepeun.
Ashes: Bulao transparan poék-coklat.
poliéster
Fenomena durukan: ngaleutikan sareng lebur caket kana seuneu, lebur sareng kaduruk dina kontak sareng seuneu, sareng terus kaduruk tina seuneu, seuneu konéng-bodas sareng terang pisan.
Bau: Bau aromatik anu teu pikaresepeun.
Lebu: Gumpalan amorf coklat-coklat.


waktos pos: Jul-08-2022

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
  • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
  • sales@wan-he.com
  • 86-574-27872221