Naon bedana katun murni sareng katun murni

Henteu masalah nalika meulipakean atawa tékstil imah, Anjeun mindeng sapatemon tékstil dijieunna tina katun murni atawa katun murni.Naon bedana katun murni sareng katun murni?
Tina harti: katun mangrupikeun kecap barang anu pas dina pakean sareng bahan lawon anu sanés, baju katun umum, ranjang katun.Aya saloba 20 rupa lawon katun, kaasup lawon polos, benang hemp, khaki, lawon kuli,Kain Oxford, woolen, velveteen, flannel, jsb labél katun nunjukkeun yén lawon dijieunna tina 100% katun.tékstil homt
Naon bedana katun murni sareng katun murni?Hayu urang mimiti ngarti kapas murni.Kain katun murni didamel tina katun salaku bahan baku tékstil sareng dijalin sacara vertikal sareng horisontal ku benang lungsin sareng weft.Kapas anu ngandung leuwih ti 95% katun nyaéta katun murni.Kain katun murni ogé tiasa dibagi kana langkung ti 20 jinis lawon dumasar kana jinisna, anu dibagi kana kartu benang katun murni, poplin katun murni, lawon katun murni, sareng lawon katun murni.
Upama dipaké pikeun nyieun baju, mustahil lawonna ngan mibanda hiji komponén serat kapas, sabab baju anu eusina 100% katun teu bisa nyumponan kabutuhan jalma.Baju anu urang pake diwajibkeun awét, henteu gampang kusut, sareng tahan ngagem anu kuat.Mun aranjeunna baju kalawan eusi katun 100%, résistansi maké pisan goréng jeung teu bisa minuhan kaperluan ganti baju.
lawon
Hayu urang tingali bédana antara katun murni sareng katun murni tina aspék séjén:
Nyatana, teu aya bédana antara katun murni sareng katun murni.Tina jihat eusi kapas: kapas murni tiasa disebut kapas murni salami ngandung kapas langkung ti 60%, sareng kapas murni tiasa disebat kapas murni upami ngandung kapas langkung ti 75%.Kapas, jadi katun murni jeung katun murni béda dina eusi katun.

Dina waktos anu sami, katun murni sareng katun murni béda dina sababaraha istilah.Katun murni hartosna yén lawonna nyaéta 100% katun, sedengkeun katun murni hartosna yén sadaya lawon tina sadayana baju 100% katun, sareng aya anu diolah.Beda, lawon katun murni gampang kerut, tapi lawon katun murni henteu gampang kerut kusabab prosés anu béda.

Mana anu langkung saé, katun murni atanapi katun murni?
Kain katun murni sareng lawon katun sadayana gaduh kaunggulan anu sami sareng duanana langkung séhat pikeun awak.Serat katun mangrupikeun serat alami, sareng komponén utami nyaéta selulosa.Teu aya iritasi atanapi pangaruh négatip dina kontak sareng kulit.Mangpaat sareng henteu ngabahayakeun pikeun awak manusa nalika dianggo kanggo waktos anu lami.Sareng jinis moisturizing, résistansi panas, résistansi alkali, ingetan kahaneutan sadayana saé pisan.

Nyatana, teu aya bédana antara lawon katun murni sareng lawon katun murni.Ieu utamana gumantung kana darajat shrinkage tina dua fabrics sanggeus ngumbah, nu bakal ngaleutikan saeutik.Tapi rélatif diomongkeun, darajat shrinkage tina katun murni kawilang leuwih badag, sarta fabrics katun murni anu gampang wrinkle, sarta darajat wrinkle tina katun murni henteu sakumaha serius sakumaha katun murni.Ku alatan éta, dina istilah basajan, katun murni kawilang hadé.

Katun mangrupikeun lawon tékstil anu paling sering dikontak dina kahirupan.Naha éta katun murni atanapi katun murni, anjeun kedah milih lawon kualitas luhur, sapertos bahan katun kualitas luhur anu disayogikeun ku Internet of Fabrics.Ngan lawon anu saé tiasa ngadamel pakéan anu nyaman sareng pikaresepeun!


waktos pos: Jun-15-2022

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
  • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
  • sales@wan-he.com
  • 86-574-27872221