Warta pausahaan

  • Ukuran pencegahan sareng kontrol wabah Canton Fair ka-130

    Ukuran pencegahan sareng kontrol wabah Canton Fair ka-130

    Dina raraga ngalaksanakeun ukuran pencegahan sarta kontrol wabah tina 130th Canton Fair jeung mastikeun asupna lemes tina exhibitors kana aula paméran, panginget haneut handap sadia: 1. Mimitian ti 8 Oktober, sakabeh wewengkon gerbang tina Canton Fair Complex bakal ngalaksanakeun verifikasi ...
    Maca deui
  • Update Wabah peuntas laut

    Update Wabah peuntas laut

    Statistik real-time rldometer, kira-kira jam 6:30 dina 13 Oktober, waktos Beijing, jumlahna aya 45,385,918 kasus dikonfirmasi pneumonia koronér anyar di Amérika Serikat, sareng jumlahna aya 736,089 maotna.Dibandingkeun sareng data jam 6:30 dinten sateuacana, aya 121,363 kasus dikonfirmasi anyar sareng 18 ...
    Maca deui

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
  • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
  • sales@wan-he.com
  • 86-574-27872221