Poli Katun TC Twill lawon

Katerangan pondok:

Bahan:65% Poliéster + 35% Kapas

spésifikasi:21 * 12, 120 * 57/58, kepar 3/1

lebar:150 cm

beurat:257gsm

MOQ:30000M


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Fitur:Twill mangrupakeun serbagunalawonninun.anyaman dicirikeun ku garis diagonal na, nu dijieun ku hiji offset dina threads Lungsi.

Twill kasohor sabab awét pisan sareng nyumputkeun noda, sareng dianggo pikeun baju kerja, jeans, chinos, jati, panutup, kantong, sareng seueur deui.

lawon Twill boga tékstur jelas, élastisitas hébat sarta breathability.Tékstur bor tunggal padet sareng kandel, anu ngajantenkeun anjeun langkung anget sareng langkung nyaman dina usum tiis.

Aplikasi:Kain Twill gaduh seueur kagunaan, sapertos jeans, chinos, tweed, baju kerja, linen ranjang sareng mandi, jati, panutup, kantong, sareng seueur deui.

Produk Dispaly

未标题-2
未标题-3
未标题-4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221