POM JEUNG PP Bodas jeung warna-warni palastik snap tombol fasteners pencét STUD POPPERS T3/T5/T8

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Jenis produk:TOMBOL
7 poé sampel urutan kalungguhan waktu:Ngarojong
Bahan:Plastik, Plastik
Jenis plastik:Lain
Jenis Tombol:Tombol Snap
Gaya:Shank
Téhnik:Plating
Fitur:beberesih garing
Wangun:Buleud
Hiasan:Manik-manik
Tempat Asal:Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: WH

Jumlah modél:W026
warna:Rupa-rupa
Bagan warna:Pantone
Tipe:Kantong plastik tombol snap plastik
Sampel:Gratis sareng sayogi
Negara asal:Cina (daratan)
waktos pangiriman:3-5 poé
MOQ:1 kantong
harga:harga kalapa
kualitas:baku kualitas pohara alus

Kamampuhan suplai
10000000 Potongan / Potongan per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
PACKING standar ékspor
Palabuhan
NINGBO ATAWA SHANGHAI
Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan)

1 - 1000000

> 1000000

Est.Waktos (dinten)

7

Pikeun dirundingkeun

Panjelasan Produk

POM JEUNG PP Bodas jeung warna-warni palastik snap tombol fasteners pencét STUD POPPERS T3/T5/T8
Tombol ieu pikeun bahan POM, tahan suhu luhur, awét
* tightness béda sadia.
* Cap caang jeung semi-kusam sadia.
* Disesuaikeun kasadiaan.

Jenis produk:

POM JEUNG PP Bodas jeung warna-warni palastik snap tombol fasteners pencét STUD POPPERS T3/T5/T8

Bahan:

POM ATAWA PP

ukuran:

T3 = 10MM T5 = 12MM T8 = 14MM, leuwih warna jeung ukuran sadia

Bisa ngaropéa ukuran:

Sumuhun

Fitur:

Eco-Friendly, Leyur cai, lianna

Bungkusan:

1set ngawengku 4 bagian, 1000sets / kotak

warna:

Loba warna pikeun milih

Sampel:

Sadia tur haratis, ngan pikeun angkutan barang ngumpulkeun

Fitur produk

wh1
wh2
wh3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221