Produsén profésional Busana Asesoris jahit calana panjang Hook Calana Button pikeun calana panjang

Katerangan pondok:

Trouser hook utamana dipaké pikeun calana panjang, calana kasual, jsb Calana hook: kuat, teu gampang loosen.Tombol: gampang loosen sarta ragrag.The fastness sarta betah pamakéan hook calana panjang leuwih hade tinimbang tombol.Bahan anu dipaké pikeun ngahasilkeun kait calana panjang umumna dibagi kana: beusi, stainless steel, beusi tahan karat, tambaga, jsb Aya lima jinis kait calana panjang: kait calana dua cakar, kait calana tilu cakar, kait calana opat cakar, gesper tilu cakar, sarta gesper dua cakar.Kait calana panjang dua cakar, kait calana panjang tilu cakar, sareng kait calana panjang opat cakar sadayana diwangun ku panel, sapotong leutik, pilem négatip, sareng dua liang.


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Jenis produk:TOMBOL
7 poé sampel urutan kalungguhan waktu:Ngarojong
Bahan:kuningan / beusi / stainless steel
Jenis Tombol:Kancing Jeans, kait calana panjang
Téhnik:Plating
Fitur:Lain
Wangun:Salaku ditémbongkeun
Hiasan:jeans hook
Tempat Asal:Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: WH

Jumlah modél:W028
Ngaran Produk:jahit calana panjang hook
warna:nikel / antik-kuningan / nikel hideung / oksida
Pamakéan:pikeun calana panjang
Bungkusan:1440sets / polybag
Sampel:Nyadiakeun haratis
OEM:OEM ngabagéakeun
Logo:Nampa Logo ngaropéa

Kamampuhan suplai
1000000 Set / Susunan per Poé
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
polybag
Ékspor Port: Shanghai, Ningbo
Waktos prosés:

Kuantitas (Sét)

1 - 1000

> 1000

Est.Waktos (dinten)

15

Pikeun dirundingkeun

Panjelasan Produk

Ngaran Produk:

W028 calana panjang hook

warna:

nikel / antik-kuningan / nikel hideung / oksida

MOQ:

1000 sét

Pintonan produk

wanh20
wanh22

Fitur produk

• Warna jeung bahan: kaasup pérak jeung gun hideung pikeun gampang tur merenah cocog jeung proyék jahit Anjeun.Kait sareng panutupan panon ieu didamel tina stainless steel anu kualitasna saé, kuat sareng awét, henteu gampang karat sareng luntur.
• Diménsi: kait téh ngeunaan 13 mm / 0,5 inci di rubak, sarta 16 mm / 0,63 inci panjangna;panon téh ngeunaan 18 mm / 0,7 inci panjang, ukuran leutik bisa disumputkeun ogé.
• Paket ngawengku: sagemblengna 60 sét hook na panon, kaasup 30 sét gun uli hideung panon, 30 sét pérak kait jeung panon panutupanana, gawé bareng pakéan béda dina warna béda, cukup pikeun minuhan kabutuhan Anjeun.
• Multiguna: Anjeun bisa nerapkeun ka brassieres, bustiers, korsét jeung lingerie rupa séjén, fastening on dresses, rok, calana panjang, slacks, sweaters, jeung sajabana, sarta gede pikeun DIY.
• Gampang ngagunakeun: hook ieu cocog panon jeung ngaitkeun babarengan samping ku samping, bisa éféktif nyepetkeun proyék jahit, nyambung ogé tur aman.

FAQ

1. Bisa anjeun prode sampel haratis?
Sumuhun sampel nyadiakeun bébas dina tilu poé dikirim kaluar ku DHL, FEDEX atanapi UPS!
2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;
3. Naha anjeun nampi pesenan leutik?
Sumuhun.Simkuring nampi eta.Lamun jumlah urutan kirang ti usd2000, lajeng urang bakal nambahan usd150 salaku
biaya ékspor sareng muatan lokal.
4. Naha anjeun nampi OEM?
Sumuhun pasti!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221