Pita Satin pikeun kado, hiasan lawon

Katerangan pondok:

Kami mangrupikeun pita profésional, pita busur, lanyard, pita medali beuheung, supplier tali sapatu langkung ti 15 taun.Kami tiasa nawiskeun anjeun barang kualitas pangsaéna kalayan harga kalapa sareng MOQ anu langkung handap.Produk utamana kami nyaéta kualitas luhur poliéster satin pita, grosgrain pita, organza pita, gingham pita, katun pita, stitched grosgrain pita, buludru pita, dicitak pita, pita ruku jeung ruku bulu, lanyard, beuheung pita, tali sapatu.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Jenis pita:Pita Satin Poliéster
Bahan:100% Poliéster
Jenis lawon:Satin
lebar:1/8"(3mm), 3/16"(5mm),1/4"(6mm), 3/8"(9mm), 1/2"(12mm), 5/8"(15mm), 3/ 4"(19mm), 7/8"(22mm),1"(25mm),1-1/8"(28mm),1-1/4"(32mm),1-1/2"(38mm), 2"(50mm), 2-1/4"(57mm),2-1/2"(63mm),3"(75mm),3-1/2"(89mm),4"(100mm).
Gaya:Beungeut tunggal, Beungeut Ganda
waktos pangiriman:Sampel tiasa disayogikeun gratis.Produksi masal 10-15 poé

Pola:WARNA SOLID, atanapi desain Percetakan
Téhnik:Anyaman
Tempat Asal:Zhejiang Cina
Bungkusan:50yds-400yds / roll, Dina busa, cores palastik atawa kartu kertas, lajeng nempatkeun kana polybag, ogé packing konsumén 'anu ditarima.
warna:Kami ngagaduhan 196 pilihan warna dina bagan warna satin.Anjeun tiasa milih warna naon waé tina bagan warna PANTONE, bagan Warna Yama sareng warna konsumén.Warna nyepetkeun Kelas 4 atanapi langkung gancang warna kalayan kualitas anu saé

Aplikasi Produk

Garments, Hiasan, Bungkusan Hadiah, Pesta, Kawinan jsb
Produk kami loba dilarapkeun kana bungkusan kado, asesoris pakean lalaki / awéwé / barudak, tékstil imah, karajinan, sapatu, topi, hiasan kembang, sagala jinis Toys, alat tulis, hiasan kawinan, hiasan hotél, hiasan libur, hiasan imah, sagala. rupa headwears, nongkrong ornamén, payung, jsb .It dipikabutuh pikeun asesoris DIY.

Pintonan produk

wanh196

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221