Pita Satin

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Tipe Pita: Pita Satin Poliéster
Bahan: 100% Poliéster
Jenis lawon: Satin
Lebar: ti 3mm - 100mm
Gaya: raray tunggal, raray ganda
Pola: WARNA SOLID, atanapi desain Percetakan
Téhnik: Anyaman
Tempat Asal: Zhejiang Cina
Bungkusan: ku roll, ku kartu

Aplikasi Produk

 Garments, Hiasan, Bungkusan Hadiah, Pesta, Kawinan jsb

Produk Dispaly

图片7
包装

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221