Pita Scotch pikeun hiasan kawinan kembang kado jajan

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kawat edged dipariksa plaid gingham pita
Lebar: 15mm, 25mm, 50mm
Dijieunna tina 100% Poliéster
Nyiptakeun busur rambut & hiasan, scrapbooking, proyék & karajinan DIY
Sampurna pikeun pésta, pancuran orok & hiasan kawinan, susunan kembang, desain kembang
Gaya:Beungeut tunggal, Beungeut Ganda

Aplikasi Produk

Sampurna pikeun karajinan, wreaths, swag, bows, tangkal Natal sareng garland.

Pintonan produk

wanh197

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221