Jahit Metal Jeans Tombol

Katerangan pondok:

Tombol jeans diwangun ku tombol luhur (bagian a) jeung kuku handap (Bagian B).Dua bagian digabungkeun ku knocking kapang.Kusabab bentukna gabungan rada siga kecap Cina "Gong", dingaranan "tombol bentuk gong", ogé katelah "jeans".Tombol jeans bahan produk utamana ngalibatkeun tambaga, alloy séng, beusi, aluminium, jsb spésifikasi produk ukuran beungeut tombol variasina nurutkeun kaayaan spésifik unggal pabrik, tapi leuwih umum nyaéta: 16L (10mm), 18L (11,5). mm), 20L, (12,5mm), 24L (15mm), 27L (17mm), 32L (20mm).Klasifikasi produk jeans tombol bisa dibagi kana: kancing jeans kerung, karét core jeans kancing, oyag sirah jeans kancing, ganda jarum jeans kancing, dua-warna kancing jeans, sabuk bor kancing jeans, jsb.


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk

Tombol jeans beusi, Jalma sering resep kancing ieu kusabab gaya anu tiasa dirobih sareng watek kuno.Utamana langkung mirah tibatan kancing jeans alloy séng sareng kancing jeans tambaga

whb9
whb8

Tombol alloy séng dijieunna tina bahan alloy kualitas
Dijieun ku prosedur electroplated, nampilkeun permukaan anu mulus sareng datar kalayan luster logam, henteu gampang luntur.
Tombol alloy séng alloy mangrupikeun asesoris praktis pikeun sababaraha jinis baju, sapertos kaos, jas, jas, calana panjang, calana panjang, jaket, jeans sareng saterasna.

Produk Témbongkeun

whb10

Sababaraha baju kasual, atanapi lawon anu kandel, ogé bakal nganggo kancing Jeans tambaga, boh pikeun hiasan atanapi praktis.Tambaga jeans tombol harga antara alloy na buttons.But beusi éta harder ti tombol beusi sarta henteu gampang deform.

FAQ

1. Pencét jeans jeung tarik eta eta kalawan gaya saeutik.Paku jeung kancingna teu ketang
Lamun inti karét ngaitkeun Gong, éta aya hubunganana sareng inti karét tina ngaitkeun Gong.Lamun plastik goréng dipaké salaku inti karét, éta moal nanggung tekanan tina paku sarta bakal squeezed jauh.Janten upami urang tarik pisan, éta bakal murag.Ieu moal lumangsung lamun urang ngagunakeun palastik alus - bahan anyar.Dina waktos anu sami, éta ogé aya hubunganana sareng bentuk paku, kalebet paku anu seukeut sareng paku anu benang.Sacara umum, paku threaded mindeng dipaké.
2. Pencét paku kana tombol jeung langsung punch ngaliwatan beungeut I-tombol
Ieu bisa kapanggih kaluar ku analisis basajan yén panel I-ngaitkeun teuing ipis.Abdi henteu tiasa nanggung dampak paku pisan.Abdi tiasa punch ngaliwatan beungeut tombol sakaligus.Kaayaan ieu kawilang jarang, sapertos alloy, tambaga sareng beusi tombol ngawangun Gong.Jarang oge nyieun nu biasa.Iwal mun ngahaja ngalawan teuas, anjeun bakal megatkeun ngaliwatan beungeut.
3. I-tombol ieu sewn dina jeans, sarta beungeut leungit warna
Kanyataanna, masalah ieu ogé kawilang basajan.The discoloration permukaan I-ngaitkeun umumna patali jeung electroplating na lukisan.Warna produk tanpa sealing minyak umumna henteu panjang.Saatos oksidasi dina hawa, warna bakal luntur sarta kadangkala layu atawa gugur dina prosés gesekan.Dina kasus lukisan, cet ragrag kaluar, nu patali jeung komposisi cet produk.A cet alus moal ragrag kaluar iwal éta cet pisan goréng.
4. Kasar I-ngaitkeun
Tombol boga masalah ieu, nu patali jeung prosés perlakuan permukaan pabrik.Polishing henteu di tempatna sareng kapang produk henteu dibuka kalayan saé.titik ieu dipigawé ogé sarta bisa sagemblengna dihindari.
Aya ogé i-buckles nurutkeun sarat customer béda, kayaning lem muterna, lukisan, nongkrong plating, jsb masalah ogé gumantung kana situasi husus.

Inpormasi perusahaan

whb5

Nganteurkeun waktos 20-30 dinten saatos deposit dikonfirmasi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221