Kain Taffeta Lining pikeun Nyocogkeun

Katerangan pondok:

Lapisan Taffeta nyaéta lawon anyaman polos anu pangseringna dijieun tina sutra, tapi bisa ogé dianyam ku poliéster, nilon. Ciri tina taffeta nyaéta sutra alus beresih mulus, mulus rada geulis, alus herang, lawon deukeut, karasa kaku. , tapi sanggeus crease gampang pikeun ngahasilkeun crease permanén.Ku alatan éta, teu cocog pikeun tilepan jeung tekanan beurat.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Lapisan Taffeta nyaéta lawon anyaman polos anu paling sering didamel tina sutra, tapi ogé tiasa ditenun nganggo poliéster, nilon.
Éta tiasa warna padet sareng dicitak.
170T, 180T, 190T, 210T, 230T, 240T, 260T, 300T (100% Poli) tiasa dilapis ku PA, PU, ​​PVC, emas, pérak, bodas, beureum, sareng hideung.

asf

Poliéster taffeta, cocog pikeun jaket, suiting, payung, nyertakeun mobil, sportswear, handbags, kantong keur sare, tenda, taplak meja, nyertakeun korsi jeung high-end linings garment lianna.
Taffeta asalna dina loba variétas: Numutkeun bahan baku: taffeta sutra murni, taffeta sutra ganda, katun sutra interwoven taffeta, sutra weft taffeta, rayon taffeta, poliéster taffeta jeung saterusna.

Numutkeun prosés anyaman, aya taffeta polos, taffeta flash, taffeta belang, jacquard taffeta, jsb Taffeta polos anyaman tina sutra asak dyed warna tunggal;Flash taffeta ngagunakeun kelir béda tina sutra Lungsi sarta weft, ngabentuk éfék flash sanggeus anyaman kana lawon.Taffeta belang dijieun tina sutra Lungsi sarta pakait tina kelir béda disusun dina interval nu sarua, ngabentuk éfék belang sanggeus anyaman kana lawon.Jacquard taffeta taffeta pikeun pondok, taffeta aya dina taffeta polos dina taneuh, anyaman satin warp.Taffeta caket sareng bersih, permukaan sutra datar, lemes sareng hipu, karasa teguh, warna caang, cahaya lemes sareng caang.Teu gampang dikotoran ku lebu.Utamana dipaké pikeun spring jeung gugur pakean awéwé, pakéan festival, lawon jaket handap jeung saterusna.

asf2
asf3

Poliéster taffeta, cocog pikeun jaket, payung, panutup mobil, sportswear, payung laut, kantong, bisi, kantong keur sare, tenda, kembang jieunan, curtain pancuran, taplak meja, panutup korsi jeung pinding pakean luhur-grade lianna.
170T, 180T, 190T, 210T, 230T, 240T, 260T, 300T (Poly100%) bisa coated ON pa PU PVC emas, pérak, bodas, beureum, hideung super cai anti splashing jeung runtuyan pos-processing.

Produk Dispaly

未标题-2
未标题-3
未标题-4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221