Tekstil produk kulit Palasik plaid méwah brand gaya PVC lawon kulit pikeun sapatu tas asesoris uphltoy

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Bahan:PVC
Téhnik Nyadangkeun:anyaman
Pola:Dicitak
lebar:54/55"
Paké:Imah Tekstil, Dekoratif, Kantong, Notebook
Fitur:Waterproof, elastis, Anti mildew, abrasion-tahan

Kandel:0,8 mm
Tempat Asal:Zhejiang, Cina
Ngaran Brand:Wanhé
Jumlah modél:W080
Gaya:Méwah

Bungkusan & Pangiriman
Ngajual Unit: Hiji item
Ukuran pakét tunggal: 10X10X140 cm
Beurat kotor tunggal: 0,800 kg
Jenis Paket:
pakét pengiriman barang baku, 40-50m per roll, kalayan dua lapisan kantong plastik atawa ngaleupaskeun kertas luar.
atawa sakumaha sarat Anjeun.
Waktos prosés:

Kuantitas (Mét)

1 - 10

> 10

Est.Waktos (dinten)

7

Pikeun dirundingkeun

Pintonan produk

heuh72
heuh70

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221