TR lawon pikeun workwear seragam

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

lawon TR mangrupakeun campuran rayon jeung poliéster.

lawon ieu struktur awét sarta gloss lampu.

Ieu mangrupikeun jinis lawon anu biasa dianggo di unggal séktor sareng seueur dianggo dina seragam médis.

Campuran rayon poliéster mangrupikeun lawon serbaguna anu dianggo pikeun barang-barang pakean sapertos blus, pakéan, baju kerja sareng jaket, sareng di sekitar bumi nganggo karpét sareng upholsteri.

Produk Dispaly

未标题-2
未标题-3
未标题-4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221