Video

Custom Logo Metallia Tepi Organza Pita pikeun bungkusan

Asli High Quality Gemstone Bead Tiger Panon Batu leupas Bead

Ningbo wanhe industri co., Ltd

logam custom kuningan séng alloy jeans tombol jeung rivets kalawan logo pikeun blus

2 kualitas alus sulaman benang poliéster

Pabrik borongan ODM # 3 # 5 # 7 Nilon seleting Long Chain pikeun Kantong seleting Roll

taffetafbric borongan jacquard lawon tékstil elastis pikeun dresses baju

MOQ 40/2 5000yds dicelup dipintal 100% benang jahit poliéster


Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
  • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
  • sales@wan-he.com
  • 86-574-27872221