Waterproof Poliéster Mini-matt lawon

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Spésifikasi: 300D * 300D
Cara anyaman: anyaman
Prosés utama: Dyeing, bronzing diagram
Penanganan husus: Anti statik, anti minyak jeung anti fouling

Komposisi: 100% poliéster
Beurat: 200-230g
Lebar: 150cm, 170cm, 280cm

Mini-matt Fabric, ogé katelah lawon woolen Roll, ngagunakeun sutra elastis low dina arah lungsin sareng weft sareng anyaman dina tenun jet cai kalayan struktur anyaman polos.lawon abu diolah ku decrement alkali, dyeing jeung shaping.Henteu masalah penampilan permukaan lawon, atanapi éta karasa, warna sareng luster sadayana tiasa dibandingkeun sareng gabardine.Kusabab gaya anu novel sarta unik, garing sarta garing teu leungit lemes, basajan tur fashion, kasar ngandung elegance.Ku alatan éta, sanggeus penampilan pasar kabeh jalan mulus, barang pasar panganyarna, utamana optimistis, jadi titik caang utama di pasar kaluar-musim.

fsa1
fsa2

lawon umumna dijieunna tina 300D * 300D poliéster low sutra elastis salaku bahan baku, sarta lawon abu beurat méter pasagi umumna 210-230g.Kainna katingali kasar, tapi karasana kawilang lemes.Kalolobaan beurat jenis ieu gram dipaké pikeun nyieun parabot.Contona, rubak 2,8m bisa dipaké pikeun nyieun taplak meja

Panjelasan Produk

Teu ngan loba dipaké dina nyieun fabricing profésional sadaya lapisan kahirupan, tapi ogé bahan idéal pikeun nyieun jaket jeung calana panjang maké barudak.Hal ieu dipikaharti yén kaunggulan pangbadagna produk polos nyaéta awét sarta gampang keur nyeuseuh, nyeuseuh bisa ngagem ka extent badag dina garis jeung Pace gancang tur gancang tina kahirupan modern.
Produk ieu loba dipaké dina sagala jinis tooling, jaket biru, fabrices kang Oki urang, cleaners, waiters, fabrices karya workshop, fabrices Mantri urang, jsb eta oge bisa dipaké dina tablefabric hotél, panutup korsi, panutup korsi mobil, jsb kualitas luhur. sarta harga low, gampang keur nyeuseuh jeung garing, kuat sarta ngagem-tahan, jeung mobil rengse ultra-low.

fsa3

Produk Dispaly

未标题-2
未标题-3
未标题-4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221