Borongan Adat Plated 4 # 5 # Kuningan seleting Puller YG slaider

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Jenis produk:seleting
urutan sampel 7 poé:rojongan
Bahan:nilon, poliéster
Waktos prosés:dumasar kana sampel lengkep
Fitur:kakuatan tinggi

Jenis seleting:seleting nilon, seleting rengse
Tempat Asal:Jinhua, Cina
Paké:tas, garments, tékstil imah, sapatu, jsb
Model No.:seleting slaider
langkung seueur ukuran sayogi:3#, 5#, 6#, 7#, 8#, 10#

Kamampuhan suplai
Kamampuhan suplai: 100000pcs per poé
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan: sakumaha pamundut customer urang
Loading port: Ningbo, Shanghai, Yiwu, Shenzhen, Guangzhou
Waktos prosés:

Kuantitas (Mét) 1 - 200000 > 2000000
Est.Waktos (dinten) 7 Pikeun dirundingkeun

Panjelasan Produk

Borongan Adat Plated 4 # 5 # Kuningan seleting Puller YG slaider

Ukuran

#4.5, #4, #5

Bahan

Zinc Alloy, Kuningan, Tambaga

Beurat

500pcs/kg, 600pcs/kg

MOQ

10000 sapotong

Bungkusan

1000pcs/tas, 2000pcs/tas

Téhnik

Electroplating, rak plating, Éléktroforésis, Lukisan

Jenis slaider

Konci otomatis, non-konci, konci pin, konci semi-otomatis sareng tarikan anu dihias sanésna.

Sertipikat

ISO9001, OEKO-TEX

Aplikasi

Pikeun garments, tékstil imah, kantong, sapatu

Simkuring gaduh alloy séng jeung slaider tambaga pikeun No.. 3 nepi ka 10 nilon seleting, tambaga (logam) seleting jeung résin seleting.
Geserna ngagaduhan sababaraha jinis, sapertos konci otomatis, konci semi otomatis, non-konci, konci pin sareng geseran anu tiasa dibalikkeun.
Ieu bisa jadi plated atawa dicét dina kelir béda.Pikeun slaider dicét, warnana tiasa disaluyukeun.

Pintonan produk

wanh110
wanh111

Keunggulan Produk

WH seleting sliders boga kaunggulan
Desain fashion, nyieun sampel gancang
Prosés tanpa lead sareng nikel
Sampurna cocog sareng sagala jinis pita seleting
Cocog warna anu akurat sareng kagancangan warna anu luhur
Rupa-rupa desain sareng tiasa disaluyukeun
Bungkusan anu kuat, sareng slaider tiasa dijagi ogé
Pangiriman gancang, kapasitas produksi ageung kalayan kualitas dijamin
Tim layanan profésional kalayan respon gancang
Urang keur kaayaan rébuan sliders béda.

FAQ

1. Bisa anjeun prode sampel haratis?
Sumuhun sampel nyadiakeun bébas dina tilu poé dikirim kaluar ku DHL, FEDEX atanapi UPS!
2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;
3. Naha anjeun nampi pesenan leutik?
Sumuhun.Simkuring nampi eta.Lamun jumlah urutan kirang ti usd2000, lajeng urang bakal nambahan usd150 salaku
biaya ékspor sareng muatan lokal.
4. Naha anjeun nampi OEM?
Sumuhun pasti!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221