Grosir Custom Zip Kualitas Luhur 5 Sapatu Zipper Tutup-Ahir Tambaga Metal Tugas Berat Seleting Pikeun Sapatu

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Jenis produk:Sleting
7 poé sampel urutan kalungguhan waktu:Ngarojong
Bahan:logam
Jenis logam:Tambaga
Jenis seleting:Tutup-Tungtung
Fitur:Nikel-Free
Paké:Tas, Garment, Sapatu
Tempat Asal:Zhejiang, Cina
Ngaran Brand:Wanhé
Jumlah modél:W0518

ukuran: 5#
Ngaran barang:5 seleting logam
Panjangna:Disaluyukeun
pita:Kapas
Warna pita:Pantone, GCC, CCC
Warna huntu:Warna ngaropéa
Pamakéan:Boot, Dompét, jeans, tenda
slaider:Sléider modis
Sampel:gratis (angkutan prabayar)
Kauntungannana:Pangiriman Gancang

Kamampuhan suplai
25000000 Méter / Méter per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
bungkusan Artikel: 2000pcs / karton pikeun zippers rengse, 200 yard / roll pikeun zippers ranté panjang, atawa nepi ka pamundut konsumén '
Palabuhan
Guangzhou
Conto Gambar:
Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan) 1 - 2000 > 2000
Est.Waktos (dinten) 6 Pikeun dirundingkeun

Panjelasan Produk

Ngaran barang

Grosir Custom Zip Kualitas Luhur 5 Sapatu Zipper Tutup-Ahir Tambaga Metal Tugas Berat Seleting Pikeun Sapatu

Jenis seleting

Metal nutup-tungtung seleting

Warna pita

Pantone, GCC,CCC

pita

Kapas, poliéster

Jenis huntu

logam

Warna huntu

Sesuaikeun

Ukuran

3#,5#,8#,10#,12# jsb

Panjangna

Sesuaikeun

MOQ

500 sapotong

Tés

Tés 1:
Uji logam ngabahayakeun sayogi
Salaku: Timah (Pb), Barium (Ba), Kadmium (Cd), Antimony (Sb), Selenium, Kromium,

Merkuri (Hg), Arsén (As)

Tés 2:
Kakuatan seleting (BS 3084: 2006) test
Salaku: kantétan Puller, Tutup-tungtung, Top-stop, Kakuatan Gurat, Ngonci slaider

Kapasitas Produksi/Taun

seleting nilon: 250000000 yard / taun;seleting logam: 200000000 yard / taun;Derlin seleting: 25000000yards / taun;slaider: 85000000pcs / taun

Waktos pangiriman

Sakitar 4 -10 dinten kanggo pesenan biasa, dumasar kana kaayaan pesenan anjeun anu saleresna.

Pintonan produk

heuh98
heuh98

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221