Pabrik Grosir Adat 4.5YG 4YG 5YG Ganda Konci Tutup Tungtung Logam Kuningan Seleting pikeun Jeans

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Jenis produk:seleting
urutan sampel 7 poé:rojongan
Bahan:logam, nilon
Waktos prosés:dumasar kana sampel lengkep
Fitur:kakuatan tinggi

Jenis seleting:seleting logam, seleting kuningan, seleting alum
Tempat Asal:Jinhua, Cina
Paké:tas, garments, tékstil imah, jsb
Model No.: 5#
langkung seueur ukuran sayogi:3#, 5#, 6#, 7#, 8#, 10#

Kamampuhan suplai
Kamampuhan suplai: 5000pcs per poé
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan: 100pcs/tas, 10bags/ctn
Loading port: Ningbo, Shanghai, Yiwu, Shenzhen, Guangzhou
Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan) 1 - 2000 2001 - 10000 10001 - 20000 > 20000
Est.Waktos (dinten) 7 10 12 Pikeun dirundingkeun

Panjelasan Produk

Pabrik Grosir Adat 4.5YG 4YG 5YG Ganda Konci Tutup Tungtung Logam Kuningan Seleting pikeun Jeans

Ukuran

#3(4.5YG) #4(4YG) #5(5YG)

Jenis seleting

Tutup-tungtung

Bahan

Pita poliéster + huntu logam

seleting slaider

Konci Otomatis, Non Konci, Konci Pin sareng tarikan anu dihias anu sanés

Warna huntu

Kuningan

Sertipikat

ISO9001, OEKO-TEX

MOQ

1000pcs / warna

Bungkusan

100pcs / polybag, 20 polybags / ctn

Panjangna

Salaku tungtutan customer urang

Pamakéan

Kantong, Garments, Hometextile, Sapatu, Calana, Sweaters, calana panjang, Jaket, Olahraga maké, Kausal maké, Tenda, Pakéan, Pakéan Anak, Jas, jsb.

Pintonan produk

wanh101
wanh102

Keunggulan Produk

WH nilon seleting boga kaunggulan dina:
Eco-friendly, dyeing azo-gratis, fastness warna tinggi
Silder bébas kalungguhan, nikel bébas
Pita datar, kandel sareng lemes
huntu kuat
Zipping lancar, gampang dianggo
Bungkusan standar sareng teguh, sareng produkna tiasa dijagi ogé
Pangiriman gancang, kapasitas produksi tinggi sareng kualitas dijamin
Sertipikat Oeko Tex Standar 100 Annex 6 Kelas 1
Gaduh kartu warna 3C sareng 600 warna, sareng katalog seleting WH
Tim layanan profésional kalayan respon gancang

 

Ukuran seleting

Klasifikasi

Tutup tungtung

Buka tungtung

2 cara nutup tungtung

2 cara buka tungtung

Ranté

#3

#4

 

#5

 

#6

 

 

 

 

 

#7

#8

 

#9

 

 

 

 

 

#10

 

 

FAQ

1. Bisa anjeun prode sampel haratis?
Sumuhun sampel nyadiakeun bébas dina tilu poé dikirim kaluar ku DHL, FEDEX atanapi UPS!
2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;
3. Naha anjeun nampi pesenan leutik?
Sumuhun.Simkuring nampi eta.Lamun jumlah urutan kirang ti usd2000, lajeng urang bakal nambahan usd150 salaku
biaya ékspor sareng muatan lokal.
4. Naha anjeun nampi OEM?
Sumuhun pasti!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221