Borongan pabrik suplai buleud kuningan jeung jeans beusi rivets kalawan nikel jeung warna kuningan antik

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Jenis produk:Keling
7 poé sampel urutan kalungguhan waktu:Ngarojong
Bahan:Kuningan
Téhnik:Plating
Jenis Keling:Tutup-Tungtung
Fitur:Nikel-Free
Diaméter sirah:6 mm
Diaméter Shank:2 mm
Panjang Shank:1 mm
Tempat Asal:Zhejiang

Ngaran Brand:JUJI
ukuran:6mm, 7mm, bisa ngaropéa
warna:nikel, kuningan antik, tambaga beureum, ngaropéa
Pamakéan:Jeans, jaket, tas, garments jsb
MOQ:2000 lembar
Paket:Bisa ngaropéa
Ngaran Produk:buleud kuningan jeans antik rivets sarta tombol studs pikeun kantong kulit
Aplikasi:Garment \ Jeans \ DIY \ Kantong
Tipe:tombol rivets

Kamampuhan suplai
10000 Kantong / Kantong per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
1) 100pcs dina kantong PP.
2) 20 kantong dina karton ékspor.
Bisa ngaropéa.
Palabuhan: Shanghai, Ningbo

Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan) 1 - 2000 2001 - 5000 5001 - 10000 > 10000
Est.Waktos (dinten) 14 15 20 Pikeun dirundingkeun

Borongan buleud kuningan antik jeans rivets pikeun pabrik jeans diobral langsung
Borongan buleud kuningan antik jeans rivets sarta tombol studs pikeun kantong kulit
Ngeunaan bahan: Urang ngan ngagunakeun kualitas luhur kandel H65 bahan baku kuningan jeung Oeko tex baku bahan baku séng alloy
Ngeunaan MOQ: Nampa urutan leutik, MOQ Low, harga pabrik langsung
Ngeunaan logo Adat: Wilujeng sumping OEM na ODM urutan
Ngeunaan pamayaran: Kami nampi TT sareng L / C

Panjelasan Produk

Jenis produk:

Borongan buleud kuningan antik jeans rivets sarta tombol studs pikeun kantong kulit

Item No.:

WH-2007

Bahan:

Paduan

ukuran:

6mm, 7mm, bisa jadi ukuran custom

warna:

Disaluyukeun

OEM & ODM:

Aya

MOQ:

2000 set

Sampel:

Sadia (sampel gratis)

istilah pamayaran:

T/T, Western Union, L/C,

Sampel Timbal Tanggal

5-7 poé

Bulk kalungguhan Tanggal

7-15 poé gawé

Fitur:

Ramah lingkungan, Azo bébas, Nikel bébas, Leed bébas, c hiji lulus test jarum

Téhnik

Plating

Kamampuhan suplai

Kapasitas poean: 100000 per mesin

Produk utama

Tombol jepret, tombol jeans, tombol alloy, ngaitkeun alloy, labél logam, tombol snap tipe prong, stopper, tombol snap ring, rivet, eyelets jeung sajabana

Pintonan produk

Bahan

Séng Alloy,Kuningan

Sertifikasi

SGS, ISO9001

Warna jeung Ukuran

Custom Rupa-rupa Warna jeung Ukuran

Téhnik

Plating, DTM, Enamel, Epoxy, Print, Laser, Palapis ect.

MOQ

Taya MOQ ketat, Sakur kuantitas OK.

OEM / ODM

Urang tiasa ngadamel karya seni 3D gratis kanggo persetujuan, boh OEM sareng ODM sayogi.

Aplikasi

Garment Jeans Kantong DIY Overcoat, jsb.

Waktu Sampel

Sakitar 10 dinten saatos karya seni disatujuan.

Waktos Produksi

Ngeunaan 15 poé, éta gumantung kana kuantitas.

heuh7
heuh8

FAQ

1. Bisa anjeun prode sampel haratis?
Sumuhun sampel nyadiakeun bébas dina tilu poé dikirim kaluar ku DHL, FEDEX atanapi UPS!
2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;
3. Naha anjeun nampi pesenan leutik?
Sumuhun.Simkuring nampi eta.Lamun jumlah urutan kirang ti usd2000, lajeng urang bakal nambahan usd150 salaku
biaya ékspor sareng muatan lokal.
4. Naha anjeun nampi OEM?
Sumuhun pasti!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221