Borongan Poliéster Oxford Lawon

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Komposisi:100% Poliéster atanapi 100% nilon
Jumlah benang:75D * 75D, 210D * 210D, 300D * 300D, 300D * 250D, 400D * 300D, 500D * 300D, 600D * 300D, 450D * 450D, 500D * 250D, 400D * 300D, 500D * 300D, 600D * 300D, 450D * 450D, 500D * 500D, 60D * 600D, 600D * 600D, 600D * 80D * 600D * 100D 1200D
Gaya:Polos, Twill, Inten, Ripstop, Jacquard

Percetakan:percetakan mindahkeun termal, embossing.
Lapisan:PU / ULY atanapi palapis komposit séjén.
Kalender:PVC / PE
Fitur:waterproof, fireproof, eco-friendly, breathable ……

Panjelasan Produk

Oxford, ogé katelah Oxford spinning, mangrupikeun jinis lawon anu ngagaduhan sababaraha fungsi sareng kagunaan anu lega.Aya utamana: kasus, elastis, nilon, tege jeung variétas séjén dina pasaran.Kain katun combed tradisional asal Inggris, dingaranan Universitas Oxford, asalna ti sakitar 1900
Kain Oxford dibagi kana 5 jinis tina jinisna, sapertos kasus Oxford, nilon Oxford, full play Oxford, tig Oxford, weft Oxford.
Husus dipaké pikeun nyieun sagala jinis tas

Kasus Oxford: lawon ngagunakeun poliéster FDY150D / 36F dina lungsin sarta weft.lawon ieu interwoven kalawan anyaman tenun polos on water jet loom, kalawan dénsitas Lungsi sarta weft of 360X210.Sanggeus dirawat kalayan rélaxasi, alkali, dyeing, anti statik sarta palapis, lawon abu boga kaunggulan tina tékstur lampu, ngarasakeun lemes, waterproof alus tur durability alus.Kain Oxford jenis ieu mangrupikeun koper pangsaéna sareng paling umum.

sfa1
sfa2

Nilon Oxford: Produksi utama suplai caah jeung hujan
Benang Lungsi lawon dijieunna tina 200D nilon hawa sutra variabel, sarta benang weft dijieunna tina 160D nilon hawa sutra variabel salaku bahan baku.Departemen struktur anyaman polos, produk anyaman ku jet cai.Saatos dyeing jeung pagawean jeung prosés palapis, lawon abu boga kaunggulan tina rasa lemes, drape kuat, gaya novel jeung kinerja waterproof alus, sarta pangaruh gloss tina lawon topeng nilon sutra.Kusabab kualitasna anu saé sareng desain novel, éta dipikacinta pisan ku pangguna.lebar lawon nyaeta 150cm, éta dipikaharti yén lawon teu fading, deformasi jeung kaunggulan sejenna dumasar kana pasaran.Warna didaptarkeun boga biru poék, hideung lampu, macan konéng, héjo poék jeung tipena béda lianna, sarta bisa bets dyed nurutkeun pangabutuh customer tina kelir béda.

Full Play Oxford: Utamana nyieun kantong
The Lungsi sarta weft tina lawon dijieunna tina dacron DTY300D sutra, sarta titik kasar robah permeabel lawon ieu interwoven on sprinkler loom.Saatos lawon santai sareng disampurnakeun, prasetél, réduksi alkali sareng setting lemes, sisi sabalikna lawon teras lapisan poliéster karét-plastik.Kantong dijieunna tina lawon ieu kalawan penampilan fashionable anak, tékstur hipu, waterproof alus, populér kalayan loba Ladies fashionable anu cinta kageulisan, jadi favorit anyar dina pasar kantong awéwé ayeuna.Lebar panto lawonna biasana 150cm

sfa3
sfa4

Tig Oxford: Produksi utama rupa tas
Benang lungsin tina lawon nyaéta kawat jaringan dacron DTY400D sareng kawat weft nyaéta dacron DTY400D.Tekstur Tig, anyaman dina alat tenun jet cai (kalayan keran).Desain lawon anu novel sareng prosésna unik.Pola kisi positip nonjol sareng rasa tilu diménsi kuat.Eta geus jadi bagian pang menonjol tina lawon.Lebar lawon 160cm.Warna anu didaptarkeun utama nyaéta hideung, biru laut, séri kopi sareng saterasna.

Weft Oxford: Produksi utama sagala rupa tas
Lungsi dijieunna tina poliéster FDY68D / 24F sarta weft dijieunna tina FDY150D / 36F.Strip weft dianyam dina anyaman jet cai (kalayan bibcock multi-lengan).Strips jelas lawon, set modernitas, artistry, drape dina hiji.Saatos dyeing, embossing atanapi rolling, lawon abu boga kaunggulan sensibilitas nangtung kuat sarta lalawanan cai alus.Lebar panto lawon 160cm
bahan ogé dilarapkeun ka produksi sapatu abu kasual fashionable, sabab ciri tina bahan sorangan mun teu ngagem collocation boga pilihan euyeub!

sfa5

Produk Dispaly

未标题-2
未标题-3
未标题-4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221