Pamakéan seleting dina sofa tape 3 #,.5#, 7#

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

1. Tipe seleting: Otomatis Konci, Tutup Tungtung
Ukuran: #3
Panjangna: Bisa ngaropéa
Bahan: pita renda + huntu nilon
Aplikasi:
Zips halimunan cocog pikeun sakabéh lawon tina jersey sutra rupa pikeun nyocogkeun wools beurat jeung tweeds.
2. Tipe seleting: Otomatis Konci, Tutup Tungtung
Ukuran: #3
Bahan: pita anyaman + huntu nilon
3. 7 # nilon seleting gulungan

Ukuran

# 7 Nylon seleting gulungan

Bahan pita

Poliéster

Panggeser

A/L slaider, N/L slaider

4. Ukuran: #3
Bahan: pita poliéster
Panggeser: A/L panggeser
Jenis seleting: tutup tungtung
Lebar: 8 inci (20cm)
Warna: kartu warna sadia

Dispaly produk

wanh213
wanh214

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    • Kamar 211-215, Jindu Internasional, No 345, Bagéan Kidul Jalan Huancheng Kulon, Kacamatan Haishu, Ningbo
    • sales@wan-he.com
    • 86-574-27872221